2777
2789
خیلی دوره بهم عزیزم به جراح نشون بدم راهنماییم میکنه ؟البته ممنون عزیزم ⚘

به یه دندانپزشک خوب نشون بدی بهتره.اگه نه یه متخصص دهان.بقیه پزشکا راجب دهن زیاد اطلاعات ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه دندانپزشک خوب نشون بدی بهتره.اگه نه یه متخصص دهان.بقیه پزشکا راجب دهن زیاد اطلاعات ندارن

ممنون عزیزم دکتر خودم جراحه برام ارتودنسی کرده اون گفت چیزی نیس ولی تموم مشکلات دهان من از ارتودنسیم شروع شد یبار مفصل تاپیک میزنم درباره ی ارتوم تا بقیه تو مشکلات من نیفتن😔

درخواست دوستی قبول نمیکنم
مال همسرمم کناره های زبونشه بعضی وقتا لپش هم درگیر میشه.اونم قرمزه ولی خیلی عمیقن زخما هیچی نمیتونه ...

سلام عزیزم شوهرت نمونه گرفت چی تشخیص دادند منم لینکن پلان دهانی دارم

سلام عزیزم شوهرت نمونه گرفت چی تشخیص دادند منم لینکن پلان دهانی دارم

سلام گلم.نه نمونه نگرفت.دوترش رو عوض کردیم فعلا تحت درمانه.قبلا تقریبا همیشه زبونش زخم بود.الان که دارو مصرف کرده و پرهیز غذایی داره خیلییییی خوب شده.یعنی در طول ۳ ماه فقط دوبار زبونش زخم شده اونم متوجه شدیدیم که دلیل عصبی داشته

ببخشید میشه بپرسم داروش چی هس؟ پیش چ متخصصی میره؟

پیش متخصص عفونی و گرمسیری و ایمونولوژی میره.همسرم چون آسم داره فعلا فقط داروهای کنترل کننده آسم بهش میده.گفت همین داروها زبونشو بهتر میکنه.بیشترین قسمت درمان زبونش پرهیز غذاییه.کنجد ارده انبه گوجه بادمجون ادویه فلفل آویشن دارچین آجیل تخمه فست فود بوی گل و گیاه حیوون خونگی کیوی.اینا کلا ممنوعه.۸۰ درصدشو رعایت کردیم خیلی بهتر شد

عزیزم شما هم توی دهانتون درگیر شده یا بدن

من  بدنم بود .. و همینجور هم هی بدنم داره بدتر میشه ... هقته پبش فسنجون خورذم .. دهنم یه افت بزرگ زد . ترسیدم رفتم دکتر . دکتر تا دید گقت این افت هستن . و الان که تقربان بک هفته می گذره ، دهنم خیلی بهتر شده . ولی بدنم هر روز یک جای جدید میزنه و دیگه می مونه .. نمیدونم باهاشون چیکار کنم.. افسردگی گرفتم .