2777
2789
عزیزم من کارشناس بیمه هستم 

سلام عزیزم من شوهرم راننده برون شهری هست الان تمام رانندگان جاده ای رو ثبت نام کردن برا بیمه تکمیلی میخوام ببینم تا چند وقت دیگه میتونم ازش استفاده کنم واسه آزمایشها و سونوهی بارداری هم میتونم ازش استفاده کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محل کار، شغل همسرم آزاده، ما انفرادی میتونیم عضوشیم،  هزینه غربالگری وسونو هاتو میده؟

اره عزیزم . من کارمندم . البته الان مرخصی ام . ولی بیمه تکمیلی بدون سقف دارم.

چون از طرف محل کاره هزینش خیلی کمه . ماهی ۹۵ تمن از حقوق کسر میشه

ولی خیلی مزایا داره . مثلا ۷۵۰ هزارتومن هزینه دندانپزشکی ۲۵۰ تمن عینک 

کلیه ی جراحی ها رایگان و بدون سقف

دارو و... همچنین

عربالگری و سونو پرداخت میکنه . اگه پزشکت طرف قرارداد بیمه باشه ک پولی پرداخت نمیکنی. ولی اگه شخصی و ازاد باشه هزینه رو پرداخت میکنی فاکتور میگیری و به بیمه میدی و ب حسابت واریز میکنن

حرفی ندارم...
محل کار، شغل همسرم آزاده، ما انفرادی میتونیم عضوشیم،  هزینه غربالگری وسونو هاتو میده؟

بیمه های تکیملی گروهی در بیمه سامان بیمه تکمیلی واقعن بیمه تکمیلی بقیه بیمه ها osoهستن میتونید از گوگل هم سرچ کنید

دوست دارم زندگیم
مام میخایم اگ شد بهمن اقدام کنیم

دوره انتطارش طولانی نیست . مثلا اگه از طرف ارگانهای بالای ۱۰۰۰نفر عضو بیمه باشی ک دوره ی انتظار نداره. یعنی هروقت بارداربودی بیمه کن خودتو

ولی اگه ازاد بیمه کنی فکر میکنم ۳ماه قبل از شروع بارداریت باید باشه

حرفی ندارم...
دوره انتطارش طولانی نیست . مثلا اگه از طرف ارگانهای بالای ۱۰۰۰نفر عضو بیمه باشی ک دوره ی انتظار ندار ...

ن گلم این طور نیس بیمه ای این شرایط و داره ک بعدش توی هزینه ها اذیت میکنه

دوست دارم زندگیم
ن گلم این طور نیس بیمه ای این شرایط و داره ک بعدش توی هزینه ها اذیت میکنه

عزیزم من سال سومه ک از بیمه تکمیلی بااین شرایط استفاده میکنم . ولی مطلقا کوچکترین اذیتی در خصوص پرداختها و خدمات انجام نشده خداروشکر

حرفی ندارم...
ممنون گلم چقدر دیر من خوشحال شدم گفتم واسه حاملگیم ازش استفاده کنم

خب شما الان بار دار نیستید تا بهمنم ک ۶ ماه میشه بریر بیمه شید خاسید من کاراتونا انجام میدم اگ اصفهان باشید

دوست دارم زندگیم
عزیزم من سال سومه ک از بیمه تکمیلی بااین شرایط استفاده میکنم . ولی مطلقا کوچکترین اذیتی در خصوص پردا ...

پس خیلی خوبه خیلیا مراجعه میکنن و شکایت میکنن انشاالله همیشه همین طور باشه

دوست دارم زندگیم
خب شما الان بار دار نیستید تا بهمنم ک ۶ ماه میشه بریر بیمه شید خاسید من کاراتونا انجام میدم اگ اصفها ...

عزیزم اون استارتر هست که الان باردار نیست واسه بهمن میخواد اقدام کنه ولی من ولی من دیروز انتفال جنین داشتم اگه خدا بخواد باردار میشم