2777
2789
عنوان

عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست
خب خرج میکنی ولی پاتختی داری بالاخره پولی برمیگرده سبک بگیر ولی بگیر

لامصبا كادو درست حسابي هم نميدن ك خواهرم هموني هم ك جمع ميكنم بايد بدم باقيه خرج عروسي

پس به نظرم اگه بعدا پشیمان نمیشی فقط لباس عروس بپوش و برو آتلیه بعدم برو مسافرت یه مبلغم برات میمونه 

بعدم این همه خرج میکنی عروسی میگیری یکی میگه لباس عروس اینجوری بود یکی میگه عروس آرایشش اونجوری بود یکی میگه غذاشون فلان بود یکی میگه سالنشون اینجوری بود حوصله داری برو با شوهرت عشق و حال کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اينه كه عروسى را بگير چون اگر به دلت بمونه تا آخر عمرت ميخواى غصه بخورى و راه برگشت هم ندارى حتى اگر بگى خب سالگرد ازدواج مى گيرم . من اعتقادم اينه كه هميشه پول مياد سرجاش

پس به نظرم اگه بعدا پشیمان نمیشی فقط لباس عروس بپوش و برو آتلیه بعدم برو مسافرت یه مبلغم برات میمونه ...

اره اخرم كلي حرف ميزنن كلا واسشون عروسي بگيري نگيري حرف هست پس ادم خرج بيخود نكنه بهتره 

نظر خود منم همينه كه ميگي قشنگ ادم ب دلش ميشينه ولي اونجوري كلي خرج كن اخرم ميگن غذا بد بود سال ...

عزیزم البته هزینش زیاده 

باید تشریفات عروسی بگیرید کاراتونو انجام میدن

مثل تزیینات، شام، عکاسی و...

باید خودتون جلوتر برید. خانواده همراه عاقد میان، بعد اومدید ایران ثبت رسمی کنید

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃
نظر من اينه كه عروسى را بگير چون اگر به دلت بمونه تا آخر عمرت ميخواى غصه بخورى و راه برگشت هم ندارى ...

پول مياد ولي بعد چند سال سختي...من ارايشگاه ميرم اتليه هم ميرم فقط جشن نميگيرم چي ب دلم ميمونه؟؟ 

عزیزم البته هزینش زیاده  باید تشریفات عروسی بگیرید کاراتونو انجام میدن مثل تزیینات، شام، عکاس ...

خودمون دو تايي نميتونيم ؟تقريبا چقدر هزينه داره؟

یعنی خانواده شوهرت خرج شامم تقبل نمیکنن

شوهرت باهاشون حرف بزنه؟

من پدرشوهرم پول شام کمک کرد خداییش باید کمک کنن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
یعنی خانواده شوهرت خرج شامم تقبل نمیکنن شوهرت باهاشون حرف بزنه؟ من پدرشوهرم پول شام کمک کرد خداییش ...

نه كمك نميكنن هرچي خرجه خودمون ميكنيم اگه كمك ميكردن كه خيلي خوب ميشد

خودمون دو تايي نميتونيم ؟تقريبا چقدر هزينه داره؟

چرا عزیزم میتونی، هزینش کمتر میشه 

اطلاعات دقیق از هزینه ندارم 

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃