2777
2789
عنوان

عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم عاقل یعنی رامبد جوان که مثل سلبریتی های دنیا رفت یونان مراسم ازدواج خصوصی گرفت. چیه چند صد نفر ...

عه چ جور مراسمي گرفت؟؟ ب نظرت برم اتليه و كليپ بسازم فقط جشن نگيرم پشيمون نميشم؟ 

نه...صدباره ب شوهرم میگم وام ازدواجو بزار یه خونه بگیریم میریم ماه عسل برگشتنی یه مراسم کوچیک میگیری ...

هيچكي اين روزا ب فكر ما نيس اشتباهه ما اينه ب همه فكر ميكنيم

بستگی ب شوهرت داره،اگ ادم قدر شناسی باشه ک خیلی عالیه،

اما اگ اینطوری نیست ی عروسی بگیر ک عالم ندیده باشن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
دقیقا....منم همینو ب شوهرم میگم میگه نه پس ارزوهای مامانم چی.....یکی نیست بهش بگه فردا ک تو کرایه خو ...

عزیزم شوهر منم در عین نارضایتی عروسی گرفت فقطم به خاطر اون غطام دست آخرم حتی کادوام ندادن بهمون نه مادرش نه پدرش . اینقدر میشست هرروز گریه میکرد انگار عروسی اون بود 

این نیز میگذرد 
بستگی ب شوهرت داره،اگ ادم قدر شناسی باشه ک خیلی عالیه، اما اگ اینطوری نیست ی عروسی بگیر ک عالم ندید ...

شوهرم ميگه با خودته ميتوني پولاتو خرج خودت كني ادم بدي نيس

عه چ جور مراسمي گرفت؟؟ ب نظرت برم اتليه و كليپ بسازم فقط جشن نگيرم پشيمون نميشم؟ 

بستگی به روحیات خودت داره

من شیکی و آرامشو دوست دارم نه همهمه و کارای چیپ

الان دیگه کمتر کسی طلا میده که فک کنی پول عروسیت درمیاد.

تو یونان لب ساحل مراسم میگیرن خیلی رویاییه، یا تایلند و جزایر بالی هم فوق العاده ست

بنظرم یه آرایشگاه خوب برو نگو به عنوان عروس، هزینش کمتر میشه، بعد هم تو آتلیه عکس خانوادگی بگیرید و یه کلیپ هم تو طبیعت. 

فیلم عروسی شلوغ پلوغه چیز به درد بخوری ازش درنمیاد که یادگاری باشه.

بعدم یه سفر برید یه جای خوب. حتی ترکیه هم میشه رفت 

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃
یه عروسی که فقط فامیل های درجه یک خودت و همسرت باشن که بتونی هم لباس بپوشی و هم آتلیه بری در حد 60-7 ...

اخه ما درجه يكامون زيادن ماشاللع هرچي هم ميگيم ما نميخوايم همه رو دعوت كنيم ميگن ناراحت ميشن و زشته 

بستگی به روحیات خودت داره من شیکی و آرامشو دوست دارم نه همهمه و کارای چیپ الان دیگه کمتر کسی طلا م ...

نظر خود منم همينه كه ميگي قشنگ ادم ب دلش ميشينه ولي اونجوري كلي خرج كن اخرم ميگن غذا بد بود سالن قشنگ نبود و هزار تا حرف...چ جوري برم اونجا جشن بگيرم ميتوني راهنماييم كني؟