2777
2789
عنوان

پسته

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقدر دلم پسته خواست  گرونه لامصب بخوووور بره

الهی بفرستم برات

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
سه چهار کیلو مونده؟ چقد بوده؟ خب میخوردید نمونه بوی کهنگی میگیره... بعدم تو محیط خون نگه داشتی ای ...

نه عزیزم نه خراب شده نه مزهاش تغییر کرده

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
خاک تو فرقه سرشون به همه کشورها صادر میکنن اون وقت مردمه ایران..

واقعا که ازما باغدارها هم با یه قیمت افتضاح میخرن میمونی کی این وسط سود میکنه

پولداریه دیگه خدازیادکنه محصولاتتون

پولداری کجا بود پارسال کیلویی10ازمون میخریدن شوهرمم نداد گفت حاصل ی سال زحمتمو مفت نمیدم 

تو اینستا آموزش پسته پلو گذاشته بود. نوشته بود خیلی خوشمزه اس

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شوخی کردم عزیزم  من کلا عاشق آجیلم  ولی چاق می‌کنه :))

من بادوم دوست دارم ولی پسته نه