2777
2789
عنوان

ورزش.سلامتی..

60 بازدید | 14 پست

خانومامن ۲۱سالمه و۵ماهه زایمان کردم ودارم کم کم پهلووشیکم درمیارم بهترین نوع ورزشوواسم توصیه کنین خیلی به اندامم حساسم وخیلی حرص میخورم همسرمم همش سربه سرم میزاره میگه داری به یه بشکه کپل تبدیل میشی!😐

💜کُجای شَهر قَدَم میزَنی.. ?¿ میخوام اِتِفاقی اَز اونجا رَد شم..💜۲●●۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازی گلم شرایطم جوری نیس که برم باشگاه میخوام چندوقت دیگه برم باشگاه تااونموقع میخوام توخونه ورزش کنم واسه اندامم

نازی گلم شرایطم جوری نیس که برم باشگاه میخوام چندوقت دیگه برم باشگاه تااونموقع میخوام توخونه ورزش کن ...

خب تو خونه ام میشه همون کارارو کرد دیگ😉😉😉

از گوگل بگیر تمریناشو زیادم برقص😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
خب تو خونه ام میشه همون کارارو کرد دیگ😉😉😉 از گوگل بگیر تمریناشو زیادم برقص😁

الان۲روزه دارم ورزش میکنم ولی همش احساس میکنم به نتیجه دلخواهم نمیرسم اعتمادبه نفسمودارم ازدست میدم.مدونم اول راهه ولی لامصب اعتمادبه نفسم پایینه😐🙁

الان۲روزه دارم ورزش میکنم ولی همش احساس میکنم به نتیجه دلخواهم نمیرسم اعتمادبه نفسمودارم ازدست میدم. ...

اتفاقا ب تیجه میرسی ولی‌ی کم دیرتر چون‌ نمیتونی ام رژیم بگیری ب نی نی شیر میدی😉

صب کن دیگ خوااااهر تازه دو روز 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
اتفاقا ب تیجه میرسی ولی‌ی کم دیرتر چون‌ نمیتونی ام رژیم بگیری ب نی نی شیر میدی😉 صب کن دیگ خوااااهر ...

نه نشد شیرخودموبدم به دخترم😔.شیرم کلاکم بودیهوخشک شد.الانم شیرخشک میدم

وزنم زیادنیس همش۴۵کیلوام فقط دارم کم کم شیکموپهلودرمیارم واین منوخیلی اذیت میکنه😑😐

نه نشد شیرخودموبدم به دخترم😔.شیرم کلاکم بودیهوخشک شد.الانم شیرخشک میدم

اخی اشکال نداره 

پس رژیمم میتونی بگیری دیگ 

من خودمم رژیم میگیرم برنج نمیخورم در هفته دو بار فقط واس اینک ریزش مو‌نگیرم 

توام رژیم بگیر زودی لاغر میشی😛اندامتم میزون میشه 

وزنم زیادنیس همش۴۵کیلوام فقط دارم کم کم شیکموپهلودرمیارم واین منوخیلی اذیت میکنه😑😐

😐😐😐😐😐یعنی ت منو نا امید کردی ی جور گفتی فک کردم ۸۰کیلویی

الان وزن کم داری خواهر😂😂😂😂همون تو بخور

😐😐😐😐😐یعنی ت منو نا امید کردی ی جور گفتی فک گردم ۷۰ کیلویی الان وزن کم داری خواهر😂😂😂😂همون ت ...

😂😂.خب چیکارکنم اخه کمرم بدجورباریک بودالان که دارم روبه پهنی میرم واسم خیلی عجیبه😐!!

😂😂.خب چیکارکنم اخه کمرم بدجورباریک بودالان که دارم روبه پهنی میرم واسم خیلی عجیبه😐!!

تو فعلا بخور چاق شی😡😡😡

تو فعلا بخور چاق شی😡😡😡

رژیم ندارم اتفاقاغذازیادمیخورم همشم دارن میرن توپهلوام😐بقیه اندامم لاغره ومتناسب.بایدحسابی ورزش کنم.مرسی فدات ازراهنماییت

رژیم ندارم اتفاقاغذازیادمیخورم همشم دارن میرن توپهلوام😐بقیه اندامم لاغره ومتناسب.بایدحسابی ورزش کنم ...

😁😁😁😁😁😁😁

من وزن دارم میخوای بهت بدم 😂😂😂😂😂😂

همه بدنم درد میکنه دیگ اینقد ورزش کردم😩😩😩😩😩😩😩

فدااات خواهر😚😚😚😚😚😚😚😚