2777
2789
ببین عزیزم اسم ائمه هیچوقت کهنه نمیشن و بچه هاتون فردا ازتون تشکر میکنن بخاطر اسمای قشنگ و با معنی ...

سکینه آخه 

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

رادمهر و ناز مهر

شایان و شیدا

آرتین و آرتمیس

نیما و نگار

متین و متینا

کیان و کیانا

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه چشه؟؟؟؟  وقتی امام اسم بچشو این میزاره ما کی هستیم که بگیم بده؟؟؟ اصلا معنیش رو میدونین؟؟؟ ...

چرا اسم کاربریتونو یکی از همین اسامی نذاشتید مثلا سکینه؟

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊
ببین عزیزم اسم ائمه هیچوقت کهنه نمیشن و بچه هاتون فردا ازتون تشکر میکنن بخاطر اسمای قشنگ و با معنی ...

البته من دقيقا برعكس حرف شما رو ديدم تو اطرافيانم كه هر كي اسمش رو عوض كرده مذهبي بوده به غير مذهبي تغيير داده تا حالا حتي يه مورد نديدم كه اسم غير مذهبي داشته به مذهبي تغيير داده باشه پس مطمينا بچه هامون ازمون تشكر نميكنند كه هيج دعوا هم ميكنند دختر برادرشوهرم اسمش زهرا است دايم با مامان باباش دعوا ميكنه چرا اسم جديد برام نزاشتين

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده