2777
2789
عنوان

عموی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 44 پست
فقط یه چیزی فهمیدم که دختره صبرش فوق العاده زیاده

دلیلش همینه..منم تو دوران نامزدی که شوهرم ازم دور بود همیشه افسارش از دستم در میرفت ولی الان همه چی تو کنترلمه. . شوهرم آنقدر بهم وابسته است و دوستم داره که دیگه خسته شدم...من دلیلشو صداقت و یکرنگی در طول سالها میدونم

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
حسرت زندگیشونو میخورم هروقت میریم خونشون انقد شوهرش باهاش خوبه که من فقط با شوهر خودم مقایسه میکنم

نه حسرت نخور ،بيشتر عذاب ميكشي،و حسادت هم انرژي منفي داره

اينجوري خوبي هاي اونا پررنگتر و بدي هاي شوهرت بيشتر تو چشمت مياد

فقط صبور باش و باسياست رفتار كن

و بگو خدا زندگي ما رو به شيريني زنگي اونا و بهتر كن

كاربر سابقم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دیگه. الآن چنتا رفتار گفتی که خود منم یاد گرفتم. همین رفتارا و توجه ها باعث شده تو چشم شوهرش بیاد ...

یا مثلا دیشب رو میز نهارخوری دیدم یه شاخه گل طبیعیه روش نوشته تولدت مبارک.گفتم این برا تولد کیه زنش گفت عمو برا تولدم خریده گفتم کادو جی گفت فقط ی شاخه گل اونم بعد چن روز.جالبه اینا رو با خنده و شادی میگف با اینکه شوهرش خیلی پولداره....تعجب کردم فقط..خود من اگه شوهرم بعد 4روز یادش بیاد خیلی ناراحت میشم اونم فقط ی شاخه گل در صورتی ک پولدار باش و کادو نخره برام😯😯😯

پونیووووووو    
یا مثلا دیشب رو میز نهارخوری دیدم یه شاخه گل طبیعیه روش نوشته تولدت مبارک.گفتم این برا تولد کیه زنش ...

دختر جان دلیل نمیشه هرچی اون میگه باور کنی که. خودت اول گفتی صبر داره. حالا ببین اگه دو سه سال دیگه به شوهرش یاد نداد سر وقت تولدش یه کادوی ویژه بخره واسش. مردا ببینن زنا با یه کاری خوشحال میشن اون کارو تکرار میکنه. زنعمو به عمو با این رفتارش یاد میده که حتی یه شاخه گل چقدر خوشحالش میکنه. دفعه ی بعد عمو یه چیز بهتر میخره که زنش رو بیشتر خوشحال کنه.

دختر جان دلیل نمیشه هرچی اون میگه باور کنی که. خودت اول گفتی صبر داره. حالا ببین اگه دو سه سال دیگه ...

اره والا شوهرشو عین یه پسربچه که داره بزرگ میشه تربیت کرده...

پونیووووووو    
کاش شوهر منم وابستم بود و دوسم داش

استارتر عزیز ار حرفات معلومه خیلی ریز میشی تو مسایل. . مثلا شوهر منم همیشه یادش میره تولدم ولی من ناراحت نمیشم. .چون سرش شلوغه ..بیخیال 😁...ببین بیشتر حواست به شاد زندگی کردن باشه به خودت برس منظورم تفریحات و قیافه و...و کلا آدم مثبتی باش و باهاش یارو باش .. شوهرتم کم کم اعتمادش بهت جلب میشه و تو میشی ملکه اش و هیشکی رو جز تو نمیبینه 

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
عزیزم مرسی منو تگ کردی ولی متوجه نشدم من بنظرت با سیاست هستم ک تگم کردی یا خاسی از راهنمایی بقیه است ...

نه عزیزم یه نفر چن روز پیش تو یه پستی گفت شما تو عقدی و 9ماه حامله تعجب کردم

پونیووووووو