2777
2789
عنوان

عموی شوهرم

655 بازدید | 44 پست

شوهرم یه عمویی داره38سالشه و و یه ماه زودتر از ما ازدواج کردن.یعنی سال 93عقد کردن بعدش ما عقد کردیم.تو دوران عقدشون عموی شوهرم اصلا از زنش خوشش نمیومد مثلا زنش میومد در خونشون تا صب وایمیستاد اما در رو براش باز نمیکرد،یا میگفت به زنش که خرابی و اینا و خلاصه تو دوران عقد بجایخوشگذرونی با زنش اصلا طرف زنش نمیرف حالا دلایلشو نمیدونم ولی رفتاراش خیلی بد بود سال 95با هر بدبختی بود اینا عروسی گرفتن و درضمت اینم بگم زنش خیلی دختر پاکیه و هر چی شوهرش میگف این هیچی نمیگفت...عروسی که گرفتن بعد دوسه ماه شوهرش از این رو به اونرو شد طوری که الان هر وقت عمو رو میبینم یک بند از زنش تعریف میکنه.یا مثلا دیشب شام خونشون بودیم زنشو بغل کرد گفت از مامانم بهتره از خواهرم بهتر پیشونیشو بوس کرد .حسودیم نمیشه خیلیم خوشحالم که خوشبختن فقط میگم زنش خیلی سیاست داره جوری شوهرشو عاشق خودش کرده که دیشب شوهره میگف یه روز از زنم جدا باشم دق میکنم.به نظرتون من چیکار کنم که شوهرم اینجوری وابسته ام باش و دوستم داشته باش؟دیروز بعد از 10روز شوهرمو دیدم حتی بوسم نکرد😐😐😐..میشه بگید سیاست های یه زن چیه؟

پونیووووووو    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم از زن عموت بپرس بی زحمت به ما هم بگو چون شدیدا نیازمندیم..

عمو قبلا یه دختری رو میخاس ندادن بهش سرهپون انقد زنشو تحقیر و مقایسه میکرد این هیجی نمیگفت.رابطمون صمیمی نیس روم نمیشه بپرسم

پونیووووووو