2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای دختر خانم هایی که فکر میکنن ازدواجشون دیر شده یا بختشون بستن یا حتی خانم های متاهلی که میخوان رابطه بهتر و عاشقانه تری با همسرشون داشته باشن دعای چهل کلید حضرت زهرا س رو پیشنهاد میکنم خیلی حاجت میده اگه حاجت گرفتین لطفا التماس دعا🙏🌸

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
ولی عزیزم هم زمان که دعا میکنی خودتم تلاش کن کیس مناسب پیدا کنی خودتو خونه نشین نکن

من خیلی دنبال کار گشتم خیلی زیاد. ولی اصلا نیست چون شهرمون کوچیکه. بخاطر همین خونه نشین شدم

من خیلی دنبال کار گشتم خیلی زیاد. ولی اصلا نیست چون شهرمون کوچیکه. بخاطر همین خونه نشین شدم

برو یه شهر بزرگ تر

یکی از دخترای فامیل ما مجرده الان ۳۷ سالشه ولی از زمانی که لیسانسشو گرفت میرفت شهرای مختلف دنبال کار

اونم تو شهر کوچیک بود

اگه ماهی بشی دریا میشم ، اگه ماه بشی آسمون

کلاس برو نقاشی یا خطاطی منظورم اینکه حرفه ای که علاقه داری رو دنبال کن اینطوری بیرون میری بلاخره بهتر از خونه نشستن

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله