مهمترین نکته این جیغ زدن خانم های در حال زایمان بود 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ اولش هی با خودت میگی آخی ... حتی بعضیا دقیقا تا خانواده شون (مثلا مادر) میاد کنارشون بدتر جیغ میزنن و بی تابی میکنن
بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اون تاپیک رو نخوندم. اما ازت یه خواهشی دارم. حرف زن های باردار رو باور کنید. صرف اینکه یه روز مناسبت خاص و شادی داره فکر نکنید اون زن خودشو میزنه به درد الکی تا همون روز زایمان کنه... حتما حتما nst بگیرید ازش.
درسته که درد برای شماها عادی شده اما برای اون زن تازگی داره و معمولا تو اتاق زایمان کسی رو نداره بجز شما پس کمی بیشتر درکش کنید.
شاد باشید.
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
الان من بارها خودمو گذاشتم ب جای کسی ک داره زایمان میکنه هی رفتارای خوب یا بدشون رویاد گرفتم .خصوصا اینکه در حال حاضر همه با سن ۱۵ تا ۱۸ زایمان میکنن ( حتی یه مورد بود ۲۳ ساله با سابقه ی ازدواج ۱۵ ساله ! یعنی ۸ سالگی ازدواج کرده بود )
اگه سوالی داشتید درباره ی زایمان طبیعی بپرسید
من اون تاپيكو نخوندم ولي به شما كه دانشجوي مامايي هستي ميخوام بگم من تو امريكا زايمان كردم و پنج روز بستري بودم تو اين پنج روز مهربونترين آدماي روي زمين رو ديدم ميتونم بگم فرشته هاي زميني بودن همه پرستارام يعني به قدري با مهربوني باهام برخورد ميكردن كه مادر با بچشم اينطور برخورد نميكنه يدونه آه ميگفتم ده بار ازم معذرت خواهي ميكردن خدا ازشون راضي باشه كاش پرستاراي ايراني هم ياد بگيرن درست با بيمارا رفتار كنن
من خواهرمو ديدم كه تو ايران زايمان كرد و چه زجري كشيد 😔😔
Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
من اون تاپیک رو نخوندم. اما ازت یه خواهشی دارم. حرف زن های باردار رو باور کنید. صرف اینکه یه روز &nb ...
الان کسی ک حامله نیست هم بره بگه من درد دارم مطمئن باشید ازش ان اس تی میگیرن ، در طول زایمان هم مدام چک میشه ، من خودم چون تازه وارد این محیط شدم مث یه خدمتکاااار واقعا به مریضا کمک میکنم هی میگم فک کن این مامانته خالته خواهرته ! خیلیم برامون دعا میکنن :) ولی خب دیدم ک چجوری عادی شده برای بقیه برای ما همحتما میشه ، روزی این همه آدم بیان جیغ بزنن :(
ببین برای بعضیا دیگه خیلی عادی شده ! یه دکتره تو اتاق عمل سر سزارین گوشیش زنگ خورد بهم گفت ببین ماما ...
هر چقدر غر بزنن یا خسته شن از نظر من وظیفشونه چون پولش رو میگیرن .
شاید واسه اونا عادی شده باشه ولی واسه من که دفعه اولمه زایمان میکنم توقع یه خاطره ی خوب از زایمانم دارم نه اینکه اینجوری هر وقت یادم بیوفته به غلط کردن بیوفتم واسه بار دوم .
به خدا من تاپیک رو خوندم یه ساعت دسته شوهرم رو با اشک گرفتم تو رو خدا بچه نیاریما