2777
2789
عنوان

اتفاق تلخ تو دارو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 76 پست
به ذهنم نرسید واقعا

من خودم عاشق اینم که تواین جورمسائل ساده کمک کنم

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه خانمی تاپیک زده بود دلتون برای روحانی نمیسوزه. تایپ کردم اونجا بگم ولی تعطیل شده بود. اینجا ...

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

شوهر خاله من مریضه و داروش رو گفتن فقط فلان بیمارستان داره

نیم ساعت بعد از زنگ زدن رسید به بیمارستان که اگه اسمشو بگم تهرانیا همه میشناسن و طرف گفته بود نداریم😕

با کلی چک و چونه بالاخره 1 بسته که تاریخش تا ماه دیگه بود و زیاد به دردشون نمیخورد دادن به بنده خدا

خداروشکر بازم این زیاد بدم نبود فردا میاد میگیره

(اه از این چشماو لبای پایین حالم بد شد استرس گرفتم بس ک سریع عوض میشن)

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

وقتی نمیتونی چرا مسئولیت قبول میکنن نکنن دلش برای روحانی سوخت دلش برای من نمیسوزه یه قرص معمولیو ۲۷۰خریدم با داروهای شوهرم یک میلیون شد مکمل بارداری بود اوابوست و فرتیل اید و اینفولیک خدا ریششونو قطع کن ب حرمت اقام امام حسین خون ملتو کردن تو شیشه یک کیلو موز خریدم ۱۲تومن 

خب شما میگفتی خانم الان من میگم یکی برا من بیاره بعد تو پولش رو.حساب کن جوری ک نفهمه، یا پولو میداد به شما، شما پرداخت میکردی، مشکل اون بنده خدا هم موقتی حل میشد

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
همچین نوشتی فکر کردم رفتی یکی به جای خانومه خریدی دادی بهش

باورت میشه اصلا شوک شده بودم پریودم بودم داشتم از دلدرد میمردم واقعا فقط داشتم نگاه میکردم به ظلمی که تو نگاه کارمند داروخونه بود انگار هیچ جوره دلش به رحم نمیومد