2777
2789
سوزش چشم آسیب پلک خستگی کمبود خواب پرکاری فیزیکی عوارض جانبی دارو فشار و استرس مصرف الکل، ...

اینا علت های پرش پلك هستن

در سختی ها سکوت کن،شاید خدا حرفی برای گفتن داشته باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1. کمپرس گرم:
کمپرس گرم، عضلات چشم را به خوبی آرام و در نهایت، حرکات ناخواسته پلک ها را متوقف می کند ، حوله یا دستمالی را در آب گرم فرو کنید پس از فشردن آن، آن را بر روی پلک چشم قرار دهید، تا زمانی که گرما از بین می رود این فرآیند را 5-6 بار در روز تکرار کنید.

2. موز:
یکی از شایع ترین علل شل شدن پلک چشم، کمبود است. موز را به طور مرتب مصرف کنید، زیرا مقدار زیادی پتاسیم را در بر می گیرد، که به غلبه بر برانگیختگی و پرش پلک کمک می کند
چون من به دوباری بعد از عصبانیتو و فکر و خیال پلکم میزد یا یه جای بدنم تیک پیدا میکرد فهمیدم از اعصا ...

غیر از پلکت جای دیگه هم بوده؟ چجورییه علایمت؟؟ منم بعد از اینکه عصبی میشم شروع میشه میخوام‌مطمئن شم از افصابمه 

3. تکنیک آبرسانی:
اسپری کردن، جایگزین آب گرم می تواند به حل مسئله پلک ها کمک کند مژه های خود را با آب گرم بشویید تا آرامش پیدا کنید.

4. کلسیم:
کلسیم ،عنصر مهمی برای نگه داشتن اعصاب و سیستم عصبی سلامت است به منظور متوقف کردن پرش چشم، مواد غذایی غنی از کلسیم مانند :شیر، ماست، پنیر و آب پرتقال میل نمایید .
5. منیزیم:
منیزیم، به حفظ عضلات و عملکرد عضلانی نرمال کمک می کند و بنابراین یک درمان مؤثر برای درمان شوک چشم، مصرف غنی از منیزیم ،مانند آووکادو، دانه ها، لوبیا، آجیل، سبزی برگ و غیره است
تقریبا ۶ روز در هفته 😁😁

خب قربونت برم از همونه دیگه باید سعی کنی خودتو کنترل کنی.ببین حالا منم عصبانی میشما ولی عصبانی داریم تا عصبانی مثلا سر بچه ها عصبانی میشم این اتفاق نمیوفته ولی وقتی به شدت قلبم میشکنه از شوهرم و عصبانی میشم این تیک میاد سراغم.یعنی در کل اطرافیانیکه بهشون خوبی کردم اگه نا حق حرفی بزنن تا اوج عصبانی میشم

خب قربونت برم از همونه دیگه باید سعی کنی خودتو کنترل کنی.ببین حالا منم عصبانی میشما ولی عصبانی داریم ...

دقییقا من مجردم ولی در کل عصبی ام. میشه بگی علائمت چجوریه؟؟

ببین فکر کنم از بیخوابی باشه منم دو هفته س پلک سمت چپ میپره اعصابمو خرد  کرده رفتم داروخونه گفت احتمالا خشکیه چشمه فعلا قطره اشک مصنوعی گرفتم امشب استفاده کنم دکتره گفت بخاطر کولر ماشین مستقیم زده توی چشمت میتونه باشه 

2790
2778
2791
2779
2792