2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از بچه های کلاسمون عمل کرده بود سینوس هاشو نمیدونم کجاشو قطع کرده بودن دماغش میومد پایین خودش حس ...

اره دقیقن من چندین نفر دیدم یا بهم گفتن ابریزش بینی رو متوجه نمیشن 

فکرش کن میگفت تو محل کارم جلو همکارام میریخت نمیفمیدم خیلی بده ...

البته خوب خیلیام اینجور نیستن و نمیشن

تیکر تولد پسرمه 😍۳ سالشه😍

ببین اولا که نمیگم بینی خودت حیفه و اینا همه رو میگم بهت 

زیبایی اگه واقعا نیاز داری قوز داره بینیت فرم زشتی داره گندس خیلی تو ذوق میزنه چهرتو کریه کرده برو عمل کن بینی استخونی بهتر از بینی گوشتی درمیاد....گوشتی چون ممکنه رشد کنه یا کلا به هر دلیلی خوب درنیاد واسه همین پیش پزشک مخصوصش برو(بینی گوشتی)

بعد گفتم اگه بینیت واقعا نیاز داشته باشع اون تغییره حس میشه....وگرنه خیلیا عمل کردن با قبل عمل فرقی نکردن....

می تونی یا بگی طبیعی عمل کنه واست کسی نفهمه یا زیبایی که سر بالا و عروسکیه

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

عوارض....ممکنه به هر دلیلی خوب درنیاد دکتره وقت عمل دوم بده....عوارض داروی بیهوشی....ریزش موهای سر....کلافگی تا چند ماه

تن صدا معمولا تو دماغی میشه موقع حرف زدن یا خندیدن انگار نفش نداری....

استخون خیلیا کج میشه سیاه میشه....بی اختیاری آب ریزش بینی....حتی ممکنه تو تنفسم مشکل داشته باشی

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

ببین اگه دکتر خوب باشه عوارض به حداقل میرسه . من پیش یه دکتر عمل کردم. کارش به نظرم عالیه کلی تحقیق کردم. بینی رو فوق العاده طبیعی در میاره. اسمش فرشید آچاک هست مطبش تو یوسف آباده. مشاورش رایگانه. اگه عمل لازم نداشته باشی خیلی راحت بهت میگه . اصلا دکتر پول دوستی نیست

اره دقیقن من چندین نفر دیدم یا بهم گفتن ابریزش بینی رو متوجه نمیشن  فکرش کن میگفت تو محل کارم ...

وای تو کلاس بود استاد بهش گف خانم فلانی فکر میکنم حالت مساعد نیس میتونی بری آب بزنی ب سروصورتت ولی ماک دیده بودیم دیگ 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇