2777
2789

سایزای کوچیک زیاد استفاده نمیشن. یعنی ظرف ۶ ماه به سایز ۴ میرسید

ولی سایز ۴ رو چندین ماه استفاده میکنید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خبر ندارم من دیروز  ی کارتون ۲۴۸ گرفتم ۲۵۰ هزار

از کجا خریدی عزیزم؟چه سایزی و چه مارکی؟

من سایز ۶ مولفیکس دیروز گرفتم ۸۰ گفت هفته ی آینده ۹۵ میشه از پخش گرفتم

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبرندارید ارسالم دارن یا ن.من مولفیکس میخام

نه کلی بهش زنگ زدیم تا ۳ تا کارتون اورد میگفت باید کد سوپر مارکت محلتون بگیرد که من واسه شما بیارم    میگه بیشر ار دوکارتون ب مغازه ها نمیدیم   

والا هر چي اوضاع بدتر ميشه و همه چي گرونتر كه مردم هم بيشتر ازدواج ميكنند هم بچه دار ميشن فكر كنم اگه مثل دوران نخستين هم باز مجبور شيم برگ به جاي پوشك ببنديم باز بارداري بيشتر هم ميشه

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
از کجا خریدی عزیزم؟چه سایزی و چه مارکی؟ من سایز ۶ مولفیکس دیروز گرفتم ۸۰ گفت هفته ی آینده ۹۵ میشه ا ...

سایز  ۴ گرفتم مای بی بی   اره میگن خیلی کم شده شاید دیگه تو بازار پیدا نشه تا ماه دیگه

دوست شوهرم تو پخش پوشک اورده واسم

عزیزم ممنونت میشم شماره دوست شوهرتو بدی برای پوشک زنگ بزنم؟بچه ام سایز ۶ هست،پیدا نمیکنم.درمونده شدم و نگران

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
عزیزم ممنونت میشم شماره دوست شوهرتو بدی برای پوشک زنگ بزنم؟بچه ام سایز ۶ هست،پیدا نمیکنم.درمونده شدم ...

عزیزم بچه شما چند وقتشه سایز 6 استفاده میکنید؟

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم

سایز۴مولفیکس امروزدیدم ۴۱هزارتومن ۴۳تایی بود فکرکنم ولی بزرگ بود توفروشگاه البته این قیمت بود داروخانه گرون ترمیده

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙