2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جریان چیه تو ایران همه متخصص انرژی مثبت شدید؟

والا عزیزم من متخصص نیستم

فقط دوره رفتم و مطالعه کردم

ضمنا انرژی مثبت شاید 10 درصد قانون جذبه

شما یک هفته تو کانال باش متوجه میشی...

خدا برایم به شدت کافیست
دوره ی کی رو رفتید؟

البته سبک کار من فرق داره کلا 

چون طبیعتا من با سلیقه ی شخصیم کانال و دورمو گذاشتم

ولی در کل بیس یکیه بیان ها متفاوته...

خدا برایم به شدت کافیست
نه دقیقا همون نه ولی اخرین ویس منو گوش کن کامل به همین سوالت جواب دادم عزیزم

جالبه دو سه ساعت پیش داشتم در این مورد سرچ میکردم و الان تاپیک شما رو دیدم شاید یه نشونه از سمت کائناته🙂

والا عزیزم من متخصص نیستم فقط دوره رفتم و مطالعه کردم ضمنا انرژی مثبت شاید 10 درصد قانون جذبه شما ...

مرسی عزیزم چهار تا ویدیو رایگان دارید و چهل تا دوره پولی كه اگر میخوایم به ثروت برسیم باید اون دوره ها و بگذرونیم!!! مگه بیكارم وقت و سرمایم و اینطور هدر بدم! من خودم گنجیشك رنگ میكنم جای قناری میفروشم   

جالبه دو سه ساعت پیش داشتم در این مورد سرچ میکردم و الان تاپیک شما رو دیدم شاید یه نشونه از سمت کائن ...

چقدر جالب بهار جون 

من خودمم مدت ها نیومدم نینی سایت ولی عضو نبودم یادمه تاپیک قانون جذب بود الانم شاید باشه 1000 و خورده ای صفحه داشت و من همشو خوندم و با کانال اولین استادمم همونجا اشنا شدم...

بهرحال خوشحالم که هستی عزیزم

خدا برایم به شدت کافیست
چقدر جالب بهار جون  من خودمم مدت ها نیومدم نینی سایت ولی عضو نبودم یادمه تاپیک قانون جذب بود ا ...

اره عزیزم ولی من شخص خاصی مدنظرمه که قبلا باهاش در ارتباط بودم 😧حالا ببینیم چطور پیش بره😘😘

مرسی عزیزم چهار تا ویدیو رایگان دارید و چهل تا دوره پولی كه اگر میخوایم به ثروت برسیم باید اون دوره ...

حلما جون اصلا اصراری نیست منم این تاپیکو واسه کسانی زدم که دوست دارن 

اگه نه صلاح کار خویش خسروان دانند گل قشنگم

ان شاالله هر جایی که هستی شاد ، ثروتمند و سالم باشی

خدا برایم به شدت کافیست
اره عزیزم ولی من شخص خاصی مدنظرمه که قبلا باهاش در ارتباط بودم 😧حالا ببینیم چطور پیش بره😘😘

نمیتونم ارزو کنم بهش برسی چون من خدا نیستم و نمیدونم بهترین برای شما کی هست؟

اما ارزو میکنم به کسی برسی که همیشه تمام خصلت هاشئو دوست داری و باهاش هر لحظه احساس خوشبختی کنی

خدا برایم به شدت کافیست
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز