2821
2789
کسی نیس..    

عزیزم مربوط به سندروم میشه . اگه اشتباه نکنم . احتمالا ازمایش امنیوسنتز و اندازه گیری مایع امنیوتیک رو دکتر واست مینویسه . نگران نباش انشاا.... چیزی نیست و نی نی سالم سالمه . این فقط احتماله . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مربوط به سندروم میشه . اگه اشتباه نکنم . احتمالا ازمایش امنیوسنتز و اندازه گیری مایع امنیوتیک ...

ممنونم ک جواب دادی ...انگار دارن فوتبال میبینن..خ نگرانم ..شما نمیدونی داروهای رقیق کننده رو نتیجه تاثیر داره یا ن

اره ولی بسلامتی توش نبود...باز سقط شدد ....شما الان باردارین؟چکار کردین برای درمان ..من میخوام اقدام ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم ان شاءالله این بار به سلامتی باشه 

بله من باردارم .مشکلتون چی بود دهانه رحم بازشد؟سرکلاژ نبودین

❤️
خیلی ناراحت شدم عزیزم ان شاءالله این بار به سلامتی باشه  بله من باردارم .مشکلتون چی بود دهانه ...

من تو بارداری اولم دهانه بازشد بدون سرکلاژ نبودم بچه دومم دهانه باز نشد کیسه آب پاره شد  بچه سومم ک باز سرکلاژ نکردم دهانه باز شد ...

من تو بارداری اولم دهانه بازشد بدون سرکلاژ نبودم بچه دومم دهانه باز نشد کیسه آب پاره شد  بچه سو ...

وقتی دهانه باز میشه حتما باید سرکلاژ بشین و استراحت خود سرکلاژ باعث عفونته که عفونتم باعث پارگی و باز شدن دهانه رحم میشه

❤️
وقتی دهانه باز میشه حتما باید سرکلاژ بشین و استراحت خود سرکلاژ باعث عفونته که عفونتم باعث پارگی و با ...

آره خوب...الان باردار شدم دکترم گفتش سرکلاژ  و پساری خیلی امیدوارم ب این یکی 🤪

حالا چند وقتتونه؟چیا استفاده میکنین؟سرکلاژ کردین؟

من تو ماه هشت هستم عزیزم خدابخواد .سرکلاژ هفته ۱۲ انجام دادم استراحتم مطلق مطلق در حد لگن تاالان هنوز لگن دارم دکتر نمیرم فقط سنو میرم اونم با ویلجر دکتر مامانم میره سوال میپرسه .دارو امپول پرولوتن با شیاف سیکلوژست و ایزوپرین و نیفی دیپین برای جلوگیری از انقباض .قرص جوشان منیزیوم و دوفاستون 

❤️