2777
2789
عنوان

آندومتریوز

3310 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من قبل از بارداری فهمیدم که آندومتریوز دارم اونم تو سن ۱۹ سالگی

دکتر بهم پیشنهاد کرد که هرچی زودتر باردار بشم و من هم باردار شدم حالا میخوام بدونم با این وجود دکتر چه نوع زایمانی رو در نظر میگیره برام کسی اطلاعی داره

سلام دوستان من همیشه به این سایت سر میزدم اما تازه عضو شدم،  بابت کیست آندومتریوزکه خودم هم دارمش.مصرف پیاز و همچنین دارچین خوبه.کلا غذاهای طبع سرد خب نیس.ورزش مداوم.واسه من کوچکتر شده.اما گاهی سمت چپ شکمم تیر میکشه.امیدوارم باروری واسه همه اونایی که مث من دوس دارن،اتفاق بیوفته

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم شما طبیعی باردار شدی؟ من توی دوتا تخمدانم کیست دارم و میترسم نتونم باردار شم بصورت طبیعی ..دار ...

سلام گلم باردارشدی؟منم شرایط شمارو دارم و در حال مصرف گیاهی هستم و بهبودی رو حس می کنم

ن من بعد از عید قراره اقدام کنم نمیدونم بتونم طبیعی باردار بشم یا ن

همه مامان بشیم.

خوردن ناشتا دوسین(عسل+سیاه دونه)

خرمارو با دوسه ق غ خ زیتون تفت بدید نرم شد باسیاهدونه قاطی کنید و یه قاشق یه قاشق جداکنید و تو پودر انواع مغزیجات بغلطونید و بزارید یخچال هرشب یه دونه بخورید این دستورات رو از تاپیک زری خانوم برداشتم که خیلی هم جواب گرفتن

واما برای دردهای آندومتریوز بهترین کارها

خوردن دمنوش پونه کوهی+آویشن+پنیرک

دمنوش دارچین و زنجبیل

کلم بروکلی هرروز یه کف دست(خیلیا به تنهایی بااین کلم درمان شدن فقط قبلش مطمین شید کم کاری تیرویید ندارید)

ماساژ شکم باروغن سیاهدونه

بستن شکم با شال گرم

ضمنا عزیزان که آندومتریوز دارن علاوه بر موارد بالا خوردن کلم بروکلی هرروز به اندازه یه کف دست به شرط نداشتن تیرویید کم کار وحشتناک عالی و جواب ده هست

ن من بعد از عید قراره اقدام کنم نمیدونم بتونم طبیعی باردار بشم یا ن

عزیزم موارد رو رعایت کن تا بعد عید رحم و تخمدان هاتون نی نی سالم بدن بهتون فقط هرمی بااین دستورها جواب گرفت بیاد اعلام کنه این حقی که برگردم دارید تا همه عزیزان ایمان بیارن بهش حاصل تحقیقاته زیاده

سلام من ۲۸ سالمه و مجردم تا الان همیشه پریودیهام دردناک بوده ولی همه میگفتن طبیعیه ارثیه و... تا اینکه چند باره خیلییی شدید دل درد میگیرم سونو دادم تنبلی تخمدان دارم و احتمال کیست اندومتریوما ۱۶ میلی تازه فهمیدم هنوز ازمایش ،ca125 ندادم دلم نمیخاد داروی هورمونی بخورم چه کار کنم خیلی ناراحتم و نگران

حتما ولی شما انجام بده من همینجام درست انجام بده نشد بیا هرچی خواستی بگو ولی باردارمیشید و حتمابیاید ...

من دوسین و میخورم شبا هم با روغن زیتون یا سیاهدانه ماساژ نیدم انیروارم جواب بگیرم