2777
2789
عنوان

دلم شکست...💔

229 بازدید | 19 پست

چند شب پیش رفتیم روضه سخنرانش از قول پیامبر گفت که فرمودند با زنان ولود ازدواج کنین..ولود یعنی زنی که بچه زا باشه..

بعد وقتی اومدیم خونه شوهرم بدون منظور اونو تکرار کرد..آروم گفتم آقا یعنی من...

وصدای شکستن قلبمو شنیدم😭

بچه ها خیلی محتاج دعاتونم،خیییلی نمیدونین دارم چه روزایی رو تجربه میکنم....دعا کنین واسم ...

فقط یه چیزی...

دوست ندارم کسی به پیامبرم بی احترامی کنه

لطفا سوالای حاشیه ای هم نپرسین.حوصله ج دادنشو ندارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش حرفه حرف چرا سر ی حرف خودتو نابود می‌کنی کسی ک این حرفو زده و اونیکه منتقلش می‌کنه باید بدونه کسی ک بچه دار نمیشه دست خودش ک نیست عمدا ک نکرده دلش ک نمیخاسته اینجوری باشه .ول کن خواهر من هرکی هرچی گفته شما ی انسانی با هزار ویژگی مثبت چرا کسی اون مثبتا رو نمی‌بینه

عزیزم آخوندا از خودشون حدیث میسازن قربون پیامبربشم ایم حدیث اصلا از پیامبرنیست خدا لعنت کنه هرکی از ...

نمیدونم....من که داغونم...امیدوارم زودتر این دوران تموم بشه

اینا همش حرفه حرف چرا سر ی حرف خودتو نابود می‌کنی کسی ک این حرفو زده و اونیکه منتقلش می‌کنه باید بدو ...

نمیدونم تجربه این مشکلاتو داشتی یانه..

ولی آدم خیلی دلش نازک میشه به هر حرفی واکنش نشون میده و طبعا میشکنه

نمیدونم....من که داغونم...امیدوارم زودتر این دوران تموم بشه

داغون نشو خدا ذلیلشون کنه از پیامبر سواستفاده میکنن

من حرص میخورم از این کاراشون

امام و پیامبر اونقدر معصوم پاک بودن که احادیثشون چرت پرت نبوده دلت بسپار به خدا و اماما جواب میدن هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو عزیزم

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
حالاکه دلت شکسته همه رودعاکن.بادل شکسته بهترحاجت میگیری فک کنم بارداریت خیلی نزدیکه دختر😉

امیدوارم عزیزم...

انگاری که اینقدر داغونم که نای تحمل یه نینی رو تو دلم ندارم...

انگار ..وای اصلا حالمو نمیتونم توصیف کنم،فقط همین که اون دخترک شروشیطون شده آروم..و سر به زیر و ساکت و مات و مبهوت...

حالا همون آقاهه زیر منبر پیامبر بوده؟ اینا همش از خودشون میگن

از خدا بخواه انشالله میشی عزیزم.

ازمایش چیا رفتی؟چه کارهایی کردی؟

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز