2777
2789
عنوان

تعقیب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7511 بازدید | 57 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم نازش کن .  یکم غرورتون رو بشکنید و به شوهرت حال بده . بعدشم بگو منم دلم گرفته عزیزم . منم می بری 

چرا جاسوس بازی و بد دلی و .....

یکم طنازی و زنانگی بخرج برین دیگه ... 

چرا ما زنها  یکم زنانگی و سیاست نداریم نمی دونم والا 

با گوشی خودم بخرم؟ بعد بفرستم به گوشی اون؟

اره عزبزم ميفرستن به ايميلت بعد دانلود كن از تو اسكيلت و با تلگرامب يا شيريت بفرست به گوشيش و نصب كن .تو سايتش بري توضيح دازه فيلم اموزشي  داره

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
خودش بعد از تكميل نصب مخفي ميشه

اون لینکی ک خریدی رو لطف میکنی اینجا بفرستی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزيزم سايتش اينه Parsaparat

ایول ب شما.جی پی اس گوشی شوهر هم باید روشن باشه.؟

بلدی چطور قفل کشور رو برداشت؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ینی برنامه رو نصب میکنی بعد هرکیو خواستی کنترل میکنی از راه دور ؟

دوتا برنامس يكيش رو روي گوشي خوذت نصب ميكني و اون يكي رو روي گوشيطرف مقابلت و بعدازنصب تو گوشيش مخفي ميشه هيچكس نميتونه متوجهش بشه 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
ایول ب شما.جی پی اس گوشی شوهر هم باید روشن باشه.؟ بلدی چطور قفل کشور رو برداشت؟

اره بايد روشن باشه علاوه بر اون كل تماسا و اسمسا و دفترحه تلفن و تلگرامب و غيره رو ميتوني چك كني

نمیدونم توهم زدم یا چی  تا له حالم ازش چیزی ندیدم و نشنیدم تازه تلگرامم نداره فقط یه لحطه شک ...

خدا تو قران میگه از شک و سوءظن بپرهیزید . بخصوص شما که تاحالا چیزی هم ندیدی . نکن عزیزم گناهه

و خدایی که بشدت کافیست
ایول ب شما.جی پی اس گوشی شوهر هم باید روشن باشه.؟ بلدی چطور قفل کشور رو برداشت؟

قفل كشور چيست ايا

من هوشم خیلی کمه اصلا بلد نیستم ازین برنامه ها نصب کنم

اصلا سخت نيست بعداز دانلود كه روش بزني خودش نصب ميشه عزيزم فقط ادرس ايميل اينا ميخاد 

یعنی شوهر منم دیشب پرسیدم کجا میری گفت جایی یعنی خیانت کرده وااای کاش منم بهش با اینکه همسر زندگیمه شریک زندگیمه شک میکردم بیخی بابا اینهمه شکو کجایه دلت جا دادی اگه ببینتت دنبالشی من اگه جاااش بودم بی برو برگرد سه طلاقت میکردم من شوهرم دور از چشمم اگر بهم خدایی نکرده خیانت کرد نمیبینم اگه روزی با چشمم هم ببینم محاله حتی ازش بپرسم چرا خودتو رها کن