2777
2789
عنوان

تعقیب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7511 بازدید | 57 پست

حالا بره کاری بکنه .....  مثلا ....

و تو هم بفهمی ..... چی بشه . فقط خودتو حرص دادی . 

چرا فکر خوب نمی کنی .

هرچه بیشتر کنجکاوی کنی   اونو نمی تونی متوقف کنی . فقط دیدشو نسبت به خودت بد می کنی . 

برای اینکه حرص تو رو دربیاره لز این روش سو استفاده می کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای چتش با زنی و بخونی بعد طلاق بگیری دیگه نهایت تو که میدونی تهش چیه  پشتوانه داری ...

پشتوانه دارم

خودم کار دارم

ماشینم به نام منه

نزدیک ۶۰ ۷۰ تومنم طلا دارم

مهریمم ۵۱۴ تا😥😥😥

تازه باباشم پشت منه

همیشه رفتنی جای دور منو میبرد ولی این سری نمبره نکبت

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
چه وضعیتی شده! من مجردم و امروز یه همكار متاهل ازم خواست بیشتر باهام آشنا بشه! فك كنید!!!! منم با گم ...

افرين برشما

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
نمیدونم توهم زدم یا چی  تا له حالم ازش چیزی ندیدم و نشنیدم تازه تلگرامم نداره فقط یه لحطه شک ...

جی پی اس گوشیشو روشن کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

گوشیش از این هو آ وی های قدیمیه جی ۵۱۰ فک کنم میشه اون برنامه رو رو گوشبش فعال کنم؟

همينكار ك كفتم بكن 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
گوشیش از این هو آ وی های قدیمیه جی ۵۱۰ فک کنم میشه اون برنامه رو رو گوشبش فعال کنم؟

کدوم برنامه رو میگی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برو سايت parsaparat برنامه كنترل گوشي فرزندان رو بخر رو گوشيش نصب كن كاملا مخفي ميشه تو گوشيش بعد ك ...

چ جوری برنامه رو مخفی کنیم از روی صفحه