2777
2789

موزرزز

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

موز سبز رنگ بده خواهر منم همينجوري بود جوري كه ٦ساله لاستيك بود با موز خوب شد

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مووووووووووز

کشششک

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

کته با ماست و پونه ی زیاد,دم نوش پونه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

آب سیب برا اسهال خوبه

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

سیب زمینی رنده کن دو لیوان آب بریز روش بزار دو ساعت بمونه بعداز دو ساعت آب وتفاله سیب بریز دور با نشاسته ی ته ظرف براش فرنی درست کن معجزه میکنه

صلوات برای سلامتی همه ی نی نی ها

آب سیب خونگی بدون شکر خوبه

یکی ام‌ یه تیکه نبات بذار تو یه قابلمه کوچیک‌رو گاز تا داغ بشه بعد قهوه ای میشه آب میشه یعنی کاراملیزه میشه اصطلاحا

روش یه لیوان آب جوش بریز بعد یکمم عرق نعنا اضافه کن بده یکم بخوره خیلی زود خوب میشه

نعنا خشک با آب و کمی نبات این قدر بجوشون تا رنگش, سیاه بشه بعد, از صافی ردش, کن و بهش, بده هر چی میکروب تو شکمش و رودش میاد بیرون فقط ممکنه اولش یکم اسهالش, بیشتر بشه که نترس چون باید کثیفی ها بیان بیرون