2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 49 پست
چند وقته ازدواج کردین 

۱سال

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
این مردا وقیح شدن همه شون امروز شنیدم یه اقا از اشناهامون حتا نمیتونه با حقوقش زندگی زن و بچه ش رو ج ...

دو کیلو میوه رو خوب اومدی 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا فشار  زندگی و خرج روشه 

یه ذره مستقل تر شو. خودت تنهایی با دوستات برو گردش سعی کن کار کنی خودت پولتم نیار تو خونه هاااا  برا خودت پس انداز و خرج کن 

یه ذره هم عشق و ارامش خونتون رو بیشتر کن 

اگه درست شد که هیچ اگه نشد قبل بچه دار شدن مشاور و تصمیم 

همینه که میگن خانما باید دستشون تو جیب خودشون باشه 

وا چه ربطي داره من خودم شاغلم درامدمم شكر خدا بد نيس با اينكه

شش ماهه عقد كرديم قبلشم دو ماه دوست بوديم و از ماه دوم كه اومد خواستگاري تا عقدمونم چهار ما طول كشيد تو اين مدت از اولين روز دوستيمون نميذاشت من يدونه جورابم بخرم ميگفت خانممي وضيفمه من بخرم علاوه بر خريدا كه انصافا كم هم نبود ماهانه يه مبلغي رو فقط براي خرج خودم ميزنه حسابم و اجازه نميده از پول خودم خرج كنم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

میگ‌ طلا هاتو بده ببرم بفروشم ...

میگم مگه قرار گندکاریاتونو من ماست مالی کنم،میگ از وقتی تو اومدی بدهکار شدیم...گفتم نمیدونسی زن خرج داره ،میگ پولام حروم داره میشه😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
این مردا وقیح شدن همه شون امروز شنیدم یه اقا از اشناهامون حتا نمیتونه با حقوقش زندگی زن و بچه ش رو ج ...

بعضي مردا لياقت هيچي رو ندارن بايد هرچي درميارن خرج كني و بهشون پول تو جيبي بدي از حقوقشون 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

احتمالا فشار  زندگی و خرج روشه  یه ذره مستقل تر شو. خودت تنهایی با دوستات برو گردش سعی ...

هه اصن نمیذاره برم خیابون،دوسامم ز بزنن ک بریم بیرون جواب میده ک زنم خابه نمیاد

میگ‌ طلا هاتو بده ببرم بفروشم ... میگم مگه قرار گندکاریاتونو من ماست مالی کنم،میگ از وقتی تو اومدی ...

اگه نمیدونه دقیقا چقدر طلا داری , یه مقدارشو قایم کن یا بذار پیش مامانت , اینجوری که میگی تا نفروشتشون دست بردار نیست

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
میگ‌ طلا هاتو بده ببرم بفروشم ... میگم مگه قرار گندکاریاتونو من ماست مالی کنم،میگ از وقتی تو اومدی ...

بگو مگه مجبور بودي بياي خواستگاري؟؟طلاهاتم نده بهش ولي تگر اينطور ادامه پيدا كرد تحديد نظر كن در موردش ايشون واقعا مردي نيس كه بشه بهش تكيه كرد

تجربه به من ثابت کرده کمتر مردی گیر میاد که طلا رو بفروشه و دوباره بخره من ندیدم

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

شایدم تا بحال پولشو برا کسی خرج نکرده واز اونجایی که میگی هنوز یه ساله ازدواج کردین عادت نکرده که مسئولیت هزینه های شمارو هم به دوش بکشه یا شایدم ببخشیدا ولی شاید خسیس

وا چه ربطي داره من خودم شاغلم درامدمم شكر خدا بد نيس با اينكه شش ماهه عقد كرديم قبلشم دو ماه دوست ب ...

ربطش اینه که اگه یه روزی عشقش کشید این کارا رو نکرد شما هاج و واج چشمت به دست ایشون نمیمونه . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟