2777
2789
عنوان

لک بینی

59 بازدید | 2 پست

سلام خوبییین خانوما😊

من پریشب تا فردا عصرش خیلی خیلی کم لک بینی همراه ترشح داشتم گفتم شاید دارم پریود میشم که هنوز 5روز مونده ب پریودم خودمم پلی کیستیکم این ماه ب دکتر گفتم امپولای زیر جلدی نده و کلا هیچ دارویی نخوردم.زنگ زدم ب مطب منشی گفت چون لک بینی داری برو ازمایش بارداری بده منم گفتم اخه مگ میشه من هیچ دارویی نخوردم و فلان گفت ربطی نداره تو بتا بده.ولی من اخه خب مطمعنم وقتی هیچ دارویی نخوردم از کجا میخوام باردار شم.موندم تو دوراهی ک بتا بدم یا نه مامانمم میگ بزار حداقل از پریودتت بگذره بعد برو هنوز5روز مونده کسی بوده اینجوری باشه؟؟بیاین نظر بدین یکم دلم اروم شه خیلی ناراحتم🙏😢😭😭

وخــدایی که درایــــن نزدیـــکیست💜

ناراحتی نداره که البته اگه قلبا دوست داری مامان بشی

این لک بینی میتونه حاصل لانه گزینی باشه که نشونه بارداریه

اگه باردار باشی الان میزان بتا تو محدوده مشکوکه

و اگه مقدور باشه برات تکرارش کنی دو الی سه روز دیگه به شرط بارداری دو برابر میشه

در ضمن پلی کیستیک یا همه مسائل دیگه شانس بارداری رو کم میکنه ولی صفر مطلق نمیکنه.شاید همون چند درصد کم جوابگو بوده

ناراحتی نداره که البته اگه قلبا دوست داری مامان بشی این لک بینی میتونه حاصل لانه گزینی باشه که نشون ...

ایوای ماه پیش ک برای بار دوم امپول زدم یه دونه فولیکول سایز14داشتم این ماه مسافرت بودم نتونستم باز امپول بزنم ینی ممکنه ک بازم فولیکول باشه و باردار شم؟؟ولی اخه جوش اینا در اوردم حتما پریود میشم😭😭

وخــدایی که درایــــن نزدیـــکیست💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB