2777
2789

الینا جون من برای تزریق دور چشمم رفتم پیش دکتر سارا لطفی دکتر خوبیه چون از مواد خوبی استفاده می کنه و اصلا هم بعدش عوارضی نداشتم چون دوستم جایی دیگه رفته و طرف متخصص نبود جا یاشتباه تزریق کرده بود افتادگی پلک پیدا کرده بود .

من اینجا چند تا نظر رو خوندم و سه ماه پیش رفتم برای بوتاکس پیش ایشون، نمیدونم چه جنس چینی آشغالی اونم خیلی کم زد که هنوز یک ماه و یک هفته نشده بود اثر بوتاکس کامل رفت، دوباره رفتم پیششون، گفت نمیدونم والا موضوع از چه قراره!!!!!! برو موقعی که سه ماه شد بیا که زوتر نمیشه، جالبه موقعی که دوباره رفتم ، دلش نیومد باز مواد بیشتری بزنه، و موقع پرداخت، پول کامل رو ازم گرفت، گفتم یه ماهه رفته اثر این بوتاکس،یه خط گنده رو پیشونی من افتاده، به من گفت مشکل خودته!!! به من ربطی نداره!!!!! واقعاااااااااااحرامش باشه ، حرامه حرام، تو دوی یقه به اندازه یک سوم حقوق من رو گرفت، بدون هیچ گونه پاسخگویی، نمیدونه ملت با چه سختی برای دراوردن این پول کار میکنن، من هیچ وقت حلالش نمیکنم، هیییییییچ وقتتتت.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم برای بوتاکس و هم تزریق فیلر رفتم پیش دکتر الهه لطفی خیلی کارشون خوبه و فوق العاده دکتر مهربون و صبوری هستن مطبش تو یوسف آباده اینم شماره مطبش حتما قبلش زنگ بزنید ۰۲۱۸۸۹۸۹۷۳۳

سلام منم حدود 2 ساله که برای بوتاکس و فیلر پیش ایشون میرم، کارشون، رفتارشون و دقتشون خیلی بالاست و بوتاکسی که تزریق می کنند، صورت واقعا طبیعی به نظر میاد و اصلا مصنوعی نیست 

اگه پوستتونو دوست دارید به هیچ وجه پیشش نرید،، برام  لیزر کرد جای سوختگی لک شد، گفت بیا مزو، تزریق مزو هم به شدت درد ناک چون افتضاح تزریق کرد، یه بهیار آمپول زن از لطفی خیلی بهتره،فیلر زیر چشم هم گفت اصلن درد نداره با سوزن کانولا میزنم به اندازه یه بادمجون کبود شد،، هر کی میومد ناراضی بود،، بیشتر مریض ها شهرستانی بودن اگه پوست خوبی دارین اصلن نرید چون از حسادت پوستتونو خراب میکنه خودش زیر چشمش لک داره ویه گودال عمیق سمت راست چونه اش برای خودش درست کرده،، فک کنم ادامه میدادم همه اونا رو میخواست سرم بیارم چون من هم پوستم از پوست دکتر لطفی بهتره هم قیافه ام بدون عمل زیبایی وعمل بینی از لطفی زیبا تره،، خلاصه اگه دنبال پوست بهتر هستید اصلن پیشش نرید مگر اینکه از خودش بد قیافه تر باشید