2777
2789
راستی این روش موقته؟

نمي دونم گلم

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
عمه م ساکشن کرد عزیزم فیلر خودم خواستم بکنم زنگ زدم پرسیدم گفت دوتومن میشه تازه با تخفیف ۴۰۰ تومن،ت ...

ب من گفت شش هفت ماه یه بار باید تکرار کنی. من راضیم عاااااالی. اصلا هیچکدوم از عملای زیبایی ب اندازه فیلر زیر چشم رو زیبایی و جوون شدن تاثیر نمیزاره حتی عمل دماغ. ولی مردم همیشه زشتیشونو میندازن سر دماغ😁😁 

بلفاروپلاستی هم عالیه. شما تهران پرسیدید؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کجا زندگی میکنین شما؟مدینه ی فاضله س شهرتون بگین مام بیایم ساکشن شکم هفت سال پیش عمه م انجام دا ...

من همدانم .اره ساکشن غبغب یک و نیم.شکم و پهلو 7 تومن

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
ب من گفت شش هفت ماه یه بار باید تکرار کنی. من راضیم عاااااالی. اصلا هیچکدوم از عملای زیبایی ب اندازه ...

آره عزیزم کلینیک سیب سرخ

کاراشون خیلی خوب بود

گفت تو شیردهی نمیشه دیگه باید وایسم تا این فسقلی دنیا بیادو از شیر بگیرمش بعد

من صورتم خیلی خوبه پره همه جاش فقط از بعد عمل بینیم پای چشمم بدجور گود رفت شایدم چون گونه هام برجسته س بیشتر به چشم میاد 

انگار پژمرده س صورتم

منم موافقم با شما گودی چشم خیلی موثره

چقدر خوب دکتراش خوبن بعد؟برنمیگرده؟ الان تازه کلا نرخ عملای پزشکیو ویزیت گرونترم شده

بخدا هرچی در میارم میدم ب پزشکای زیبایی😢😢😢 

هنوزم شکل آدم نشدم😁😁

تاپیکاتو خوندم عزیزم اگه حمل بر بی ادبی نباشه...تا اینو گفتی سریع فهمیدم یه بیشرف اعتماد به نفستو تخریب کرده اینجوری

ولی اینو بدون

شرعا قانونا علمی و هرجور حساب کنی مشکل از اون بوده نه شما

مهریتو گرفتی و جدا شدی یا نه؟

تاپیکاتو خوندم عزیزم اگه حمل بر بی ادبی نباشه...تا اینو گفتی سریع فهمیدم یه بیشرف اعتماد به نفستو تخ ...

نه هنوز تو روند دادگاهم. اون که پول نمیده باید ببخشم تموم کنم

اره اعتماد بنفسم عزت نفسم با خاااک یکی شده. مشاور هم رفتم نتونست کمک کنه شاید زیاد حرفه ای نبود. نمیدونم . خلاصه دارم ب هر دری میزنم ولی فقط ۵ درصد خوب شدم!!! میدونی من گذاشت رفت با دوست دختر قبلیش که اینو ول کرده بود ازدواج کرده بود و بعدش جدا شده بود‌ تا اینو شنید گفت ما هم باید طلاق بگیریم. بدتر از همه حرف مردمه و فضولیشونه ک زندگی رو برام سخت کرده،

یه وکیل خوب بگیر

حق با توئه تو اکثر موارد،مهریه بهت تعلق میگیره

اونم که طلاق میخواد بالاخره مجبور میشه مهریتو بده که با دختره باشه

ولش کن لیاقتش همینه لقمه ایو که جویده و بالا آورده دوباره قورت بده

چقدر خوب دکتراش خوبن بعد؟برنمیگرده؟ الان تازه کلا نرخ عملای پزشکیو ویزیت گرونترم شده

والا من چند نفر دور و اطرافم عمل کردن راضی بودن واقعا عالی بوده .برگشتش هم باید دیگه مراعات تغذیه کرد و ورزش کرد .اینی که میگم 7 تومن دقیقا فروردین ماه عمل کرده الان دیگه فکر نکنم بیشتر از یه تومن گرون شده باشه چون چیزی نیس که یه ساکشن چربیه حالا اون یه تومن هم میزاریم رو دست مزد دکترا .اما همدان دکتراش عالیه ان من واسه بینیم میرفتم دکتر کلی از تهران مراجع کننده داشت نسبت به کاری که انجام میدن هزینه های جراحی از نصف هم کمتره 

خوب شده بود؟  آخه چربی شکم کجا غبغب کجا....  یه آمپولی هم هست میزنن ب غبغب چربی رو آب می ...

عزیزم اینی که شما میگی آمپول اسمش مزوتراپی هست دخرت خاله ام برای از بین بردن غبغب با مزوتراپی انجام داد ولی من خودم برای از بین بردن غبغب از دستگاه اگزیمیا استفاده کردم و راضیم و خداروشکر بعد از دو جلسه نتیجه اش رو دیدم و اقعادکتر سارا لطفی کارش درسته و باتجربه است . بری پیشش حتما جواب می گیری به نظرم ضرر نداره برای مشاوره بری خودت متوجه حرفم میشی اونجا می تونی از کسایی که اونجا هم هستن بپرسی تا خیالت راحت تر بشه