2777
2789
خواهرشوهر من کرد اونا ارثی دارن بیست و هفت هشت سالش بود پنج تومن شد اونموقع ساکشنش البته به کسی ن ...

چه خب ه 5 تومن 7 تومن بهترین دکتر ساکشن شکم ک پهلو انجام میده تو شهر ما 1 و نیم میگیرن

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد گرونه 😢😢 

من فقط سه تومن دارم برای بوتاکس و ژل و تزریق زیر چشم و ترمیم لبخند لثه ای و پخش شدن دماغ و صورت موقع خنده!!!! ژل بینی رو هم باید بیخیال شم ظاهرا!!! حالا غبغب هم اضافه شد!!!! 

چه خبره؟ چه خبببببببره😁😁  مگه غبغبش چی بود ک انقد شد

والا نمیدونم

ساکشن گرونه دیگه

واسه شکم ندیدین چقدر درمیاد

خونواده شوهرم ارثیشونه همشون دارن بعد این بیچاره کک مکی هم بود

من تازه عروسشون شده بودم اونموقع فقط یبار دیده بودمش بار دوم دیدمش متوجه نشدم عمل کرده فکر کردم صورتش لاغر شده حالا چندوقت پیش پی دکتر واسه ساکشن مامانم میگشتم تو پیج دکتره دیدم عکسشو بعنوان نمونه کار گذاشته بود تو کامنتا گفته بود چهار الی پنج تومن هزینشه

به مادرشوهرم گفتم گفت نه کک مکاشو برداشته😐گفتم خود دکتره زده ساکشن غبغب کک مک چیه

چه خب ه 5 تومن 7 تومن بهترین دکتر ساکشن شکم ک پهلو انجام میده تو شهر ما 1 و نیم میگیرن

مگه کجا زندگی میکنین شما؟مدینه ی فاضله س شهرتون بگین مام بیایم

ساکشن شکم هفت سال پیش عمه م انجام داد ۱۰تومن

تزریق دو سی سی فیلر هالوژن واسه زیرچشم شده دومیلیون شما چطور ساکشن میکنین با یک و نیم؟؟؟

والا نمیدونم ساکشن گرونه دیگه واسه شکم ندیدین چقدر درمیاد خونواده شوهرم ارثیشونه همشون دارن بعد ا ...

خوب شده بود؟ 

آخه چربی شکم کجا غبغب کجا.... 

یه آمپولی هم هست میزنن ب غبغب چربی رو آب میکنه. قیمت اونو هم نمیدونم. نمیدونمم موقتیه یا دائم. ولی fda  تاییدش کرده

مگه کجا زندگی میکنین شما؟مدینه ی فاضله س شهرتون بگین مام بیایم ساکشن شکم هفت سال پیش عمه م انجام دا ...

من هفته پیش یه سی سی فیلر زیر چشم  زدم یک و دویست گرفت. 

راضیه عمه تون؟ هرسال باید تکرار کنه نع؟

خوب شده بود؟  آخه چربی شکم کجا غبغب کجا....  یه آمپولی هم هست میزنن ب غبغب چربی رو آب می ...

آره والا عالی شده بود هنوزم که هنوزه بعد سه سال اصلا درنیومده با اینکه کللللی وزنم اضافه کرد

جدیدا مادرشوهرمم پیشش انجام داده

پلک و غبغبشو

اونو هنوز ندیدم چطور شده

من هفته پیش یه سی سی فیلر زیر چشم  زدم یک و دویست گرفت.  راضیه عمه تون؟ هرسال باید تکرار ...

عمه م ساکشن کرد عزیزم

فیلر خودم خواستم بکنم زنگ زدم پرسیدم گفت دوتومن میشه تازه با تخفیف ۴۰۰ تومن،تو آف بودن

شما راضی هستی؟میگن دوسال یبار باید تمدید کنی