maman_e_dogholoha مدیر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 26 عنوان ناباروری... | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست سلام من خودم ۹سال پیش مشکل نازایی داشتم الان بچه ۲قلو پسر دارماگه کسی کمکی میخواد میتونم از تجربه ای که داشتم کمکش کنم... 1397/06/06 | 16:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارکیده1361 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1250 ممنون عزیزم منظورتون ذخیره تخمدان چی هست یعنی فریز کنن براتون؟؟ نمیدونم..توی آزمایش بهم گفتن ذخیره تخمدان پایینه...فقط و فقط ای وی اف...فعلا یه دکتر رفتم..گفتم چند جا دیگه هم بپرسم .. مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
maman_e_dogholoha مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 26 امیدوارم همینطور که میگین باشه من که دیگه روحیه ای واسم نمونده امیدم فقط همین ivfهست انشااله که جواب میده و بار اول میگیره فقط اینطور نباشید که وسط راه ول کنید و ادامه ندیدحتتتتما تا آخرش پیگیر باشیدمنتظر جواب مثبتتون هستم اینو ازته دلم میگم چوت منم روزای مثل الان شمارو گذروندم درکتون میکنمخیلی حس بدیه و سخخخت
maman_e_dogholoha مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 26 نمیدونم..توی آزمایش بهم گفتن ذخیره تخمدان پایینه...فقط و فقط ای وی اف...فعلا یه دکتر رفتم..گفتم چند ... آهان خب اگه گفتن ivf برید دنبالشاین خیلی خوبه که تحقیق میکنید و پیگیر هستید تا مطمعن بشیدولی اگه باز گفتنivf دس دس نکنید و برید دنبالشالبته انشااله که کار بivf نکشه
ارکیده1361 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1250 آهان خب اگه گفتن ivf برید دنبالش این خیلی خوبه که تحقیق میکنید و پیگیر هستید تا مطمعن بشید ولی اگه ... اره ...دکتر بزرگ علوی که خیلی هم معروفه،بدون معاینه یا حتی سوال ،صرفا با دیدن عدد ذخیره تخمدان گفت فقط ای وی اف...دلم میخواست این جوری نباشه😢😢 مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
maman_e_dogholoha مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 26 اره ...دکتر بزرگ علوی که خیلی هم معروفه،بدون معاینه یا حتی سوال ،صرفا با دیدن عدد ذخیره تخمدان گفت ف ... خب دوست عزیزم قسمت ما هم اینجوریه کاریش نمیشه کرد باز خدارو شکر راهی هستانشااله خیره و شماهم بزوودی زود باردار بشید
maman_e_dogholoha مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 26 دوستای گلم با اجازتون من برم بکارام برسمسوالی داشتید درخدمتمفعلا
ارکیده1361 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1250 خب دوست عزیزم قسمت ما هم اینجوریه کاریش نمیشه کرد باز خدارو شکر راهی هست انشااله خیره و شماهم بزوود ... مرسی عزیزم.. مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
faza1995 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 150 سلام چشم حتما فقط یه سوال یجا پرسیده شده مدت ناباروری من الان بچه دارم تا قبل بارداریمو بن ... سللم دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین . این پرسشنامه برا کسانی هست که هنوز موفق به بارداری نشدن
maman_e_dogholoha مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 26 سللم دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین . این پرسشنامه برا کسانی هست که هنوز موفق به بارداری ... اوکی