2777
2789
ممنون عزیزم منظورتون ذخیره تخمدان چی هست یعنی فریز کنن براتون؟؟

نمیدونم..توی آزمایش بهم گفتن ذخیره تخمدان پایینه...فقط و فقط ای وی اف...فعلا یه دکتر رفتم..گفتم چند جا دیگه هم بپرسم ..

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
امیدوارم همینطور که میگین باشه من که دیگه روحیه ای واسم نمونده امیدم فقط همین ivfهست

انشااله که جواب میده و بار اول میگیره فقط 

اینطور نباشید که وسط راه ول کنید و ادامه ندید

حتتتتما تا آخرش پیگیر باشید

منتظر جواب مثبتتون هستم اینو ازته دلم میگم چوت منم روزای مثل الان شمارو گذروندم درکتون میکنم

خیلی حس بدیه و سخخخت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمیدونم..توی آزمایش بهم گفتن ذخیره تخمدان پایینه...فقط و فقط ای وی اف...فعلا یه دکتر رفتم..گفتم چند ...

آهان خب اگه گفتن ivf برید دنبالش

این خیلی خوبه که تحقیق میکنید و پیگیر هستید تا مطمعن بشید

ولی اگه باز گفتنivf دس دس نکنید و برید دنبالش

البته انشااله که کار بivf نکشه

آهان خب اگه گفتن ivf برید دنبالش این خیلی خوبه که تحقیق میکنید و پیگیر هستید تا مطمعن بشید ولی اگه ...

اره ...دکتر بزرگ علوی که خیلی هم معروفه،بدون معاینه یا حتی سوال ،صرفا با دیدن عدد ذخیره تخمدان گفت فقط ای وی اف...

دلم میخواست این جوری نباشه😢😢

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
اره ...دکتر بزرگ علوی که خیلی هم معروفه،بدون معاینه یا حتی سوال ،صرفا با دیدن عدد ذخیره تخمدان گفت ف ...

خب دوست عزیزم قسمت ما هم اینجوریه کاریش نمیشه کرد باز خدارو شکر راهی هست

انشااله خیره و شماهم بزوودی زود باردار بشید 

سلام  چشم حتما فقط یه سوال یجا پرسیده شده مدت ناباروری من الان بچه دارم تا قبل بارداریمو بن ...

سللم دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین  . این پرسشنامه برا کسانی هست که هنوز موفق به بارداری نشدن