2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بخاطر مشکل همسرم میخوام ivf کنم خیلی میترسم بار اول نشه! اگه نشه روحیه ی انتقال دادنای بعدی رو ن ...

اصلا و اصلا منفی فکر نکن فقط به چیزای خوب فکر کن و مثبت فکر کن

شما چندسالتونه؟؟

و اینکه خودتون هییییچ مشکلی ندارید؟؟؟

ساکن تهرانم سال۹۲ رفتم مرکز ناباروری ابن سینا اون موقع کل هزینه ازاولین روز مراجعه تا روز انتقال جنی ...

خداروشکر ک مشکلتون حل شد عزیزم😘

خدایا یکیشو ازم گرفتی آدریانمو نگیر😔برگردونش!
اصلا و اصلا منفی فکر نکن فقط به چیزای خوب فکر کن و مثبت فکر کن شما چندسالتونه؟؟ و اینکه خودتون هیی ...

من ۳۰ سالمه! پارسال تمام آرمایشا و سونو و عکس رنگی دادم همچی نرمال بود iui انجام دادمو منفی شد!شوهرم مشکل تحرک و تعداد اسپرم داره دکترش الان میگه فقط ivf جواب میده.دو سال دارودرمانی کرد بی فایده بود

سلام و خسته نباشید. من دانشجوی روانشناسی هستم و پایان نامم راجع به مشکلات ناباروری هست . این پرسشنامه برا کسانی هست که بعد از یک سال تلاش هنوز بچه ندارن یا بچه دارن ولی برای بچه دوم هنوز موفق به بارداری نشدن.میخواستم ازتون خواهش کنم اگر شرایطشو دارید لینک پرسشنامه رو بهتون بدم که برام پر کنید.واگر کسانی رو می شناسید که همین مشکل رو دارند برای اونها هم بفرستید لطفا  

یعنیiuiانجام دادید جنین انتقال دادن و منفی شد؟؟؟

iui انتقال جنین نداره تزریق اسپرم به تخمدان هاس! ivf انتقال جنین هست که هنوز انجام ندادم.دکترم گفت iui واسه مشکلات مردانه جواب نمیده معمولا.باید ivf بشی

من ۳۰ سالمه! پارسال تمام آرمایشا و سونو و عکس رنگی دادم همچی نرمال بود iui انجام دادمو منفی شد!شوهرم ...

عزیزم اینکه خودت مشکلی نداری و همه چی نرماله خخخخیلی خوبه بخدا راست میگم اصلا استرس نداشته باش فقط حتتتتتما هرررررچی میگن رو انجام بدید اگه گفتن استراحت مطلق حتما استراحت داشته باشید 

چون بعداز انتقال جنین دیگه خودت باید مواظب خودت باشی و مراعات کنی

من کل ماه بارداری رو استراحت داشتم یعنی اونجا دکتراش بهم گفتن مهمونی و جشن وعروسی همممه مراسما رو اون مدت تعطیل کردیم و خونه نشین شدیم فقز وفقط بخاطر اینکه جواب مثبت بشه و به آرزومون برسیم شوهرم خخخخیلی هوامو داشت

تو کارای خونه خخیلی کمکم کرد همینطور مامانم

این قضیه رو هم هییییج کس نمیدونه فقط منو شوهرم و مامانم  وخواهرم 

خانواده شوهرم اصلا نمیدونن یه رازی بین خودمون نگه داشتیم

iui انتقال جنین نداره تزریق اسپرم به تخمدان هاس! ivf انتقال جنین هست که هنوز انجام ندادم.دکترم گفت i ...

خب همین ivfکه خیلی خوبه

تزریق اسپرم به تخمدان بنظر من شانسیه بگیره یا نگیره

ولی اینکه ivf انجام بدی و از تو تخمک گیری کنن و از شوهرت اسپرم و خودشون تو آزمایشگاه تشکیل جنین انجام بدن بهتره بنظرم چون خیالت راحته که حداقل جنین تشکیل شده

که اونم انتقال میدن رحمت و ۱۰۰در۱۰۰ بار اول میگیره

سلام و خسته نباشید. من دانشجوی روانشناسی هستم و پایان نامم راجع به مشکلات ناباروری هست . این پرسشنام ...

سلام 

چشم حتما

فقط یه سوال یجا پرسیده شده مدت ناباروری

من الان بچه دارم

تا قبل بارداریمو بنویسم؟؟؟

چون الانم نازا حساب میشم دیگه

خب همین ivfکه خیلی خوبه تزریق اسپرم به تخمدان بنظر من شانسیه بگیره یا نگیره ولی اینکه ivf انجام بد ...

امیدوارم همینطور که میگین باشه من که دیگه روحیه ای واسم نمونده امیدم فقط همین ivfهست