2777
2789
عنوان

چالش لب و رژ لب😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 58 پست
جووون خیلی سسکی و هاتی عشقم😍😍😍😍😘😘😘😘😘

دورت_برقصم# همه میگن 😜😜😜❤❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان یهویی در راه بازگشت از پرداخت شهریه دانشگاه😂😂😂

خوووش بحالت ....بابا من میرم دانشگاه موهام یکم از حد تجاوز کنه خشتکمو حراست پاپیون میکنه 😢

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
همین الان یهویی در راه بازگشت از پرداخت شهریه دانشگاه😂😂😂

مم یه مدت ایران نبودم حجاب آزاد شده !؟؟ 😐😐

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
یه مرد بیشور که بیمار روحی روانی داره عکسای کاربرا رو برمیداره هزارتام کاربری داره

عکس لب به چه دردش میخوره 😂

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
هارلی دماغتو عمل کردی؟ 😅

آره خیلی راضیم هستم آدرس خواستی بگو 😍😍😍

خوووش بحالت ....بابا من میرم دانشگاه موهام یکم از حد تجاوز کنه خشتکمو حراست پاپیون میکنه 😢

دانشگاه ما هر چی قرتی تر بری بیشتر تحویلت میگیره حراست😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
مم یه مدت ایران نبودم حجاب آزاد شده !؟؟ 😐😐

وا شال گذاشته بودم دیگه

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
آره خیلی راضیم هستم آدرس خواستی بگو 😍😍😍

میشه یه بار دیگه عکستو بذاری از بس همه گفتن خوشگلی کنجکاو شدم !!  

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....