2789
عنوان

لطفا کمکم کنید😢😢😢😢

451 بازدید | 33 پست

من بیست سالمه،ی دختر و ی پسر توراهی دارم،من از لحاظ عاطفه خییییلی سردم،مثلا اگ ده سال خانوادم رو نبینم عین خیالم نیست،محبت کردن بلد نیستم،دلداری ک نمیدونم چی هست،

کلا خنثی ام،از زندگی لذت نمیبرم،دوست پیدا کردن برام سخته،

مثلا وقتی مسافرت میریم شوهرم دوست داره عکس بگیره اما من علاقه ای ندارم،

کلا ذوق و شوق برای هیچی ندارم،خیلی بی اراده ام .

بعضی ادا رو میبی نم ک جذابن و سر حالن خیلی اذیت میشم،

دوست دارم ی ادم پر انرزی باشم ک هم خودش و هم دیگران دوسش دارن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو مشاور اگه شخصیتت این نباشع درست میشه. شاید ی مشکل روحی مثل افسردگی داشته باشی. روانشناس خیلی میتونه کمکت کنه ها

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
از اول همین طوری بودی یا تازگی ها شدی

قبلا هم بودم ولی الان بیشتر اذیت میشم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
کافیه اراده کنی  کم کم میتونی رفتاراتو تغییر بدی

اراده میکنم،ئلی هیچ کاری رو تا انتها انجام نمیدم

با آدمای خوش مشرب و سرزنده رفت و آمد داشته باش .آهنگای شاد گوش کن برقص اینا تاثیر داره

متاسفانه زیاد با کسی در ارتباط نیستم،😞کلا از وقتی ازدواج کردم بد تر شدم،

خب اراده کنی حله یه مدت نقش ادم های بااحساس دربیار کم کم تاثیر میزاره روت

من اینقدر سخت پوستم ک حتی نقشش ذو هم نمیتونم بازی کنم

خب اراده کنی حله یه مدت نقش ادم های بااحساس دربیار کم کم تاثیر میزاره روت

شئهرم ادم بددل و شکاکیه،ارتباطم با اطرافم محدود شده،با کسی رفت و امد نداریم،مهمون شیش ماه یکبار،مهمونی ک یادم نمیاد اخرین بار کی بوده،دوستم فقط یکی دارم،ائنم سه ماه ی بار تلفن میزنیم،خودم یک مقدار مشکل داشتم،ولی با این ائضاع بد تر شدم

اینا علائم افسردگیه حتما به مشاوره و روانپزشک مراجعه کن

خودمم میدونم ولی اگ ب رم دکتر اولین نفر شوهرم و خانوادش برچسب دیوونه رو بهم میچسبونن