2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاین خواهش میکنم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

منم خیلی استرس داشتم  هیچ سوالی به ذهنم نمیرسید تا گفتن منو شوهرم بریم صحبت کنیم ولی باورت نمیشه انقدر حرف زدم که  سرشو بردم هنوز هم که هنوزه اقایی میگه چقدر حرف زدی   ولی اونم نامردی نکرد یهو یه کاغذ از جیب کتش در اورد   شروع کردم به سوال پرسیدن توام رو کاغذ بنویس به نظرم بهتره

خدایا همه رو به آرزوشون برسون   

ماهم راه نمیدیم کافی شاپ فقط خخخ.دو جور میشه حرف زد اول تو بطور کلی خودت معرفی کنی خودت از نطر اقتثادی اعتقادی سبک شخصیتت که کم حرفی پر حرفی اهل نماز روزه و...قصد داری ادامه تحصیل بدی ندی بری سرکارو...اینا رو بگی بعد منتطر شنیدن حرفاش باشی.یا نه مثلا بگید از لحاط اعتقادی من اینجوریم شما چطوری بعد برید سر قسمت اقتصادی و بعد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما درباره چیزهایی ک حساس هستی بپرس.مثلا حساس بر نماز خوندن هستی دقیق بپرس میخونید؟به موقع؟یا رفع تکلیف؟اداب دارید براش....

منطورم اینکه درباره حساسیت هات ریز شو ک بعد با دروغ روبرو نشی

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...
اول اروووووم باششش شربت بهارنارنج بخور ب خودت برس  مرتب و خوشگل و خاااانوم😍😍 سوالايي ك بايد ...

همه این چیزایی ک دوستان گفتن برام مهمه درسم فقط مهم نیست ک تموم کردم خخیلی ممنون

خدایااخوشحالم که به عشقم رسیدممممم😇😇😇😍😍عشق من عاشقتم 
ماهم راه نمیدیم کافی شاپ فقط خخخ.دو جور میشه حرف زد اول تو بطور کلی خودت معرفی کنی خودت از نطر اقتثا ...

خیلی ممنون دارم همه چیزایی ک دوستان گفتن رومینویسم

منزل روگفتن پدرمینا اونا گفتن ک نزدیک خونه خودتون میخریم

فعلا خودت نگو بزار اگه همه چی اوکی بود پدرت بهشون بگه خونه رو بخرید تا قبل عقد .فداتشم من این دوران رو گذروندم اولش داغن بگیر تا میتونی بگو خونه بخره سه دنگشم بزنه به نام اگه خریدید ..خودتو دست بالا بگیر هر چی تو دلته بگو ...۷۵ ای هستی 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
فعلا خودت نگو بزار اگه همه چی اوکی بود پدرت بهشون بگه خونه رو بخرید تا قبل عقد .فداتشم من این دوران ...

نه خودشون گفتن ک خونه میخریم.

اره75ام

فعلا خودت نگو بزار اگه همه چی اوکی بود پدرت بهشون بگه خونه رو بخرید تا قبل عقد .فداتشم من این دوران ...

ولی فک نکنم بزنن ب نامم.

ولی فک نکنم بزنن ب نامم.

سه دونگ رو بگیر حتما هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد شما به پدرت بگو بهشون بگه البته نه الان بذار همه چی که اوکی شد منم ۷۵ ام ...

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

میتونی به عنوان یه قسمت از مهریه عنوان کنید

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

این سوال جوابا خیلیاش بدرد نخوره، حرف دل دو طرف نیست و ظاهر سازی، توی خود جلسه خاستگاری زیاد چیزی دستگیرت نمیشه، حتی توی صحبت کردنای بعدش، بعدا آدم از اون حرفایی که زده و شنیده خندش میگیره

یه تاپیک بزن بگو از خواستگاراتون چه سوالایی کردین ببین بقیه چی پرسیدن.بعدم جلسه اول دو سه تا سوال اصلیتو بپرس .بقیه چیزا رو بگو برا دفعات بعدی.چون ببین بعد حرف زدن اونم تورو میخواد؟زیاد حرف نزنی بعد طرف بره و نخوادت.

منم جلسه اول یکم از شغل و مذهبی و اینا پرسیدم.بعد گفتم واقعا تو یه جلسه نمیشه حرف زد.اگر موافق بودید چند جلسه دیگه هم حرف میزنیم.بقیه هم اون اتاق منتظر شما نشن.سختشونه.حرفی ندارن جلسه خواستگاری سنگینه.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر