2777
2789
عنوان

ادعای تعهد 😥

124 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه خواستگار دارم که خیلی شکاکه من همیشه معتقدم هر کی گیر میده خودش یه ریگی به کفشش هست جمعه اومدن خواستگاری خیلی ادعای تعهدش میشد گفتم بذار قبل جواب یه امتحانش کنم صبح با یه خط دیگه بهش پیام دادم تو نیم ساعت مخشو زدم خودمو جای دوس دختر قبلیش جا زدم حالا ساعت ۵ قرار گداشتیم بگید چیکار کنم عکس العملم چی باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی سرکارت نذاشته؟؟

بنظرم اصلا وا نده و اعتراف نکن که تو بودی. اگه میتونی یکی از دوستاتو بفرست سر قرار . اگرم نمیشه کلا بپیچون و قرارو کنسل کن.

ولی اصلا اعتراف نکن ، چون توجیه میکنه و میگه فهمیده بودم تویی و داستم سر کارت میذاشتم یا خواستم خودت اعتراف کنی 

فک کنم علاوه بر بی تعهد بودن هوشش هم پایینه یا خودشو به اون راه زده.یعنی طرف نمیتونه دوست قبلیشو بشن ...

اسمشو میدونستم گفت عکس بده گفتم  میام سر قرار چونن اون کات کرده بوده و میدونستم دوسش داشته ولی میگفت واسم تموم شده 

برم که بهتره حداقل جلو من ضایع میشه 

مطمعن باش کم نمیاره و میگه میدونستم خودتی میخواستم اذیتت کنم. شایدم واقعا همینطور باشه. اخه یعنی اینقد خنگه که تو بگی دوست دختر قبلیتم و اونم سریییع بدون هیچ سوالی باور کنه؟؟؟!

مطمعن باش کم نمیاره و میگه میدونستم خودتی میخواستم اذیتت کنم. شایدم واقعا همینطور باشه. اخه یعنی این ...

نه خیلی طبیعی جلوه دادم همه چیو مطمئنم نفهمیده ولی یه جاش گفت این یه بازیه حالا هر چی چرا باید قرار بذاره من بودم که دارم میزد 

اره واقعا خاک میخوام ببینم چیکار میکنه 

اگه فقط در حد آشنایی بوده پس به شما تعهدی نداره ولی اگه گوشیتو چک میکرده پس رابطتون بیش از ایناست.به نظرم بچه ها درست میگن که بری هم حاشا میکنه ،آخرش طلبکار میشه.یکی دیگه رو بفرست.

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚