2777
2789
عنوان

جشن عقد

348 بازدید | 24 پست

سلام سلام...میگم اگه عقد و محضری بگیرم و بعدشم شام.. بد میشه؟من اصلا اعصاب و حوصله بدو بدو برا مراسم ندارم راستش..مخصوصا اینکه با این وضعیت کسی کادو درست درمون هم نمیده😊😅شما جشن گرفتین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خوبه ما عقد محضری بزرگا میان بعدشم داخل تالار شام میدیم رسمی ، بدون بزنو برقص  داخل یه سالن خانومو آقا باهم 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

والا. ما تو محضر عقد کردیم بعد اومدیم خونه بزن برقص بعدم رفتیم دور دور البته دونفری😍😍شبم اومدن خونه ما شام دادیم البته فقط خانواده همسری و خانواده خودمون همین خیلی ساده 

کاش قسمت منم بشه بگید الهی آمین

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

من یکی از فامیلامون عقدو تو محضر گرفتن

شامم بردن رستوران 

اتفاقا خیلیم بهتر بود فقط عروس خودش رفت ارایشگاه بقیه با یه ارایش ساده و مانتو مجلسی یا پالتو(زمستون بود) رفتیم خیلیم خوش گذشت😀

من به شخصه اصلا حوصله قرتی بازی عقدو ندارم😥 

یه جشن عروسی کافیه دیگه صدتا جشن میگیرن ادم هی باید تو خیابون و پاساژ دنبال لباس باشه😂 

چقدم عالی

مرسی عزیزم إن شاء الله که توام خوشبخت بشی الان جدیدا مد شده تاج گل برا سر و دور دست میزارن چن وقت پیش دختر عمم عقد کردیم اینکارو کرده بود البته اون داخل خونه عقد کرد ولی برای محضرم قشنگه موقع من عقلم نکشید اینکارو بکنم😥😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز