2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی ؟

20364 بازدید | 42 پست

خانومای گل هر کس یک دکتر متبحر و کاربلد توی زمینه جراحی پلک و برداشتن‌پف و خط آسیای شرقی میشناسه به من بگه یک مدته دارم دنباله دکتر میگردم میخوام اعتماد کنم ولی دوست دارم کسی ک نتیجه عالی داشته و دچار عوارض خشکی چشم و باز موندن پلک بعد عمل نشده باشه به من معرفی کنه ممنون 

مامان من پیش دکتر کامبیز پوریوسف پلکشو عمل کرد

ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هستن دیگه ما برای  ژل لب و صورت , بوتاکس و.... فقط پیش دکتر پوریوسف میریم

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶   شماره تماس : 09926761782 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکرم جان به نظر من پیش چندتا دکتر برو و نمونه کارهاشو حتما نگاه کن من خودم می خواستم جراحی پلک انجام بدم خیلی دنبال دکتر گشتم تا اینکه با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر رحیمی واقعا باتجربه است من الان شش ماه از عملم میگذره و خداروشکر اصلا مشکلی نداشتم .

اکرم جان به نظر من پیش چندتا دکتر برو و نمونه کارهاشو حتما نگاه کن من خودم می خواستم جراحی پلک انجام ...

واقعا کار دکتر رحیمی حرف نداره بسیار هم با تجربه هستن. من چون شنیده بودم که اگر جراح وارد نباشه عمل خیلی سختیه و کلی عوارض داره گشتم یه دکتر خوب پیدا کردم و ماه پیش عمل کردم خداروشکر خیلی خوب شده

برو پیش دکتر سینا غیاثی خیلی دکتر باسوادیه فوق تخصص جراحی پلاستیکه تو عمل بلفاروپلاستی حرف نداره . من شمارشو واست میزارم که مشاوره بگیری ازش . دکتر معروفیم هست تو اینترنت بزنی میاد اسمش . خودم خیلی دنبال یه دکتر خوب گشتم تا اینو پیدا کردم . 

02188645576

من تازه اومدم نی نی سایت از دوستان سوال کنم برای خرابکاری دکتری که چشم و ابروی منو با جراحی پلک یا بلفاروپلاستی خراب کرده پیش چه دکتری برم برای ترمیم؟.. سرچ کردم پیام هارو میخونم و اگر بتونم اطلاع رسانی کنم به دوستان دیگه که دچار اشتباه بنده نشن..  برای جراحی زیبایی و جای حساس و مهمی مثل چشم اصلا دکتر ارزون انتخاب نکنین و در این مورد صرفه جویی نفرمائید، فقط دکترای فوق تخصص جراحی زیبایی پلک تشریف ببرین دوستان.. مثل دکتر رجبی/دکتر اشراقی/ دکتر باب شریف/ پرفسور کشکولی/ دکترای کلینیک نور/ دکترای کلینیک نگاه و دکترای دیگه ای که فوق تخصص در این مورد هستن ولی دقت کنین که حتما فوق تخصص باشن ... دکترای خوب و معروف دیگه ای هم هستن کخ فوق تخصص جراحی زیبایی صورتن مثل دکتر میر و دکتر حامد باطنی و غیره ...من خودم توسط  یکی از دوستانم معرفی شدم به دکتری که خودش رو جای جراح پلاستیک صورت جا زده و دوستمم خیلی تبلیغش رو کرد، ؛ منم گول خوردم به تعریفای دوستم اعتماد کردم و اشتباه کردم،  میگم اسمشو تا بقیه گول این آقا و دستیارشون خانم جوکار رو نخورن ( دکتر هوشنگ پرگاری ) مطبشم خیلی شلوغه در روز چند تا جراحی داره. آدرسشم خیابون جیحون سمت پایین نزدیکای آزادی بود . متاسفانه پلک بنده رو جراحی کرده بیسواد؛ پلکم رو و ابروهام رو خیلی خراب کرده؛ یعنی کلا یه شکل دیگه شدم ابرو پایین اومده چشمامم گرد شده از حالت کشیده که قبلا بود در اومده/ افسرده شدم شدید ☹... لطفا مراقب باشین چشم و ابرو خیلی مهمه مخصوصا چشم که خیلی حساسه شانس آوردم عصبی رو توی پلک و چشمم قطع نکرد بی سواد . #پلک