این روش مرغ بپز عالی میشه یه مرغ سالم و تازه و تمیز کن و بشور و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه بزن با روغن زیتون بعد داخل شکمش پیاز درشته دوتا کوچیک و فلفل دلمه و فلفل سبز خرد کن بزار تو شکم مرغ و قسمت سینه مرغ و دوتا شکاف بزن که مواد نمک و فلفل برن داخل مرغ طعم دار بشه حالا یه قابلمه بردار دویا سه بسته نمک بریز دوقابلمه و یه فویل المینیومی پهن کن رو نمکا با چنگال سوراخ سوراخش کن بعد شعله گاز روشن کن داغ که شد مرغ بزار روی فویل و در قابلمه هم ببند و دوتا سه ساعت با شعله کم بزار بپزه خودش برشته میشه و عالی امتحان کن حتما
دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید
من اول مرغ و میذارم تو اب جوش یکی دودقیقه بمونه بعد ابشو خالی میکنم و مرغارو میشورم بعد مرغارو تو روغن سرخ میکنم ؛ بعد با پیاز و یکی دو حبه سیر چند تکه زنجبیل تازه نمک و زردچوبه و کمی اب میذارم بپزه ؛ وقتی پخت تو ی ظرف جدا ی کوچولو رب تو روغن تفت میدم بعد اب مرغو ب رب اضافه میکنم میذارم چند تا قل بخوره ؛ نمکشم اندازه میکنم ی کوچولو هم بهش ابلیمو میزنم ؛ بعد سسی که اماده شده رو رو مرغا میریزم ؛ موقع سرو هم زعفرون دم میکنم میدم رو مرغا که طعم و عطرش بهتر شه و عطر زعفرون هم حفظ بشه ؛ شوهرم که عااااشق زرشک پلو با مرغامه😋😋😋😊😊😊
حالا یه روش دیگه مرغ خرد شده با پیاز و فلفل سبز و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و روغن کمی بزار اپز بشه وقتی ابش کم شد حدود یه لیوان که شد مرغا بردار تو روغن سرخ کن مه طلایی بشن بعد اب مرغ داخل یه قابلمه کوچیک بریز و یه قاشق ارد و دو قاشق سس پیتزا از این مدل شیشه ای های باریک که هست بریز و قارچ خرد شده هم اضافه کن وقتی غلیظ شد نصف پاکت خامه بریز و دو دقیقه بعد گاز خاموش کن و یه سس درست میشه وقتی مرغا ریختی تو پیرکس این سس داغ را هم روش بریز محشر میشه
دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید