2777
2789
عنوان

چرا دوست پسرم از زیرش درمیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 57 پست
بگو همین الان که نمی خوایم ازدواج کنیم...نشون بشیم خانوادم از تو مطمئن بشن...خودتم سبک نکن بخوای بری ...

اخه اون یه بار اون سالای اول تا پای نامزدی رفتیم 

بعد من شرط کرده بودم ۱ ماه بیشتر عقد و نامزد نمیمونم 

زود عروسی میخوام بریم خونه خودمون

چون خیلی بدم میاد از نامزد موندن و الاخون والاخونی

الان میترسم بگم بیا نشون بزار فک کنه حالا چه تیکه ای هست من چقد شوهریم که همه جوره میخوام نگهش دارم واسه خودم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
نمیگم بدبین باش، ولی در این حد خوبی مشکوکه چرا اینقدر شرایط ازدواجو راحت گرفتن؟؟؟ البته شایدم واقعا ...

نه اینا خوبن 

اخه تک پسره 

وضع باباشم بد نیست

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عجیبه که سی سالشه و هنوز لیسانس نداره و شاگرد اولم هست سربازیشم که خریده پس بهونه ی اونو هم ندار ...

لیسانس داره یه دونه

این لیسانسش مرتبط به شغلشه

ایشالا هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد و خوشبخت بشی

مرسی عزیزم

جان عزیزت ی توضیح مختصر بده من حجم ندارم

فکر کنم این دقیق اونی نیست ک من قبلا گوش دادم ولی موضوع همونه. یادمه میگفت دوستی ک قراره به ازدواج ختم بشه نباید طولانی باشه (یادم نیست گفتن چند ماه) و اینکه بعد از این زمان باید کاری کنید طرف مقابل تکلیف شما رو روشن کنه. مثلا بگید خب من الان آمادگی ازدواج دارم و میخوام رو خواستگار هام فکر کنم. اون آدم اگر شما رو برای ازدواج بخواد میاد جلو و اقدام میکنه. حتی میگفت چون همچین تصمیمی دارین بگین مجبور هستید روابط بی هدف رو قطع کنید و مدتی با اون آدم ارتباطتون رو قطع کنید. میگردم دقیقا لینک همون و پیدا میکنم برات گلم

اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!
#چرا

چون تک هستن هم خیلی به خانواده شون وابسته ان بخاطرهمین همیشه دخالت خانوادشون رو توی همه موارد دارن ازمسائل ریزبگیر تامسائل مهم!

من دونفرو به چشم خودم دیدم باتک پسر ازدواج کردن و هردونفرهم توی عقد جداشدن 

اصرار خانواده پسر هم اینه که نکنه پسرشون بایکی بدتراز استارتر ازدواج کنه منظورم اینه استارترو میشناسن بااخلاقاش کناراومدن 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
جان عزیزت ی توضیح مختصر بده من حجم ندارم

میگه مردی که با شما دوست هست دوستون داره. اما این دست داشتن ممکنه به اندازه کافی برای ازدواج نباشه. و این موضوع ازدواج باید ۶ ماه ، ۹ ماه یا یکسال بعد از دوستی مطرح شه نه چندین سال و مردی که شما رو دوست داره به هر دری میزنه که بیاد جلو

اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!
میگه مردی که با شما دوست هست دوستون داره. اما این دست داشتن ممکنه به اندازه کافی برای ازدواج نباشه. ...

بسی متشکرمممم

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
از زبون خودشون  یه بار داشتن میگفتن دوست پسرم تو واتساپ با من بود  دستشو گذاشته بود رو و ...

پس بگو بیان

اگه از زیرش در میره جای بحث داره 

شاید پسری که خانواده ش ساپورتش نکنن بترسه از ازدواج ولی پسری که اینجوری پشتش هستن چرا عقد رو عقب بندازه؟؟؟!!!

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊