2777
2789
عنوان

من خیلی میترسم.😑

347 بازدید | 37 پست

چرا همه جا جو اینه که بازم همه چی قراره خیلی گرونترشه...مایساله با هزار بدبختی عروسی کردیم .نه پشتوانه مالی داریم نه سرمایه ای داریم نه طلا داریم نه زمین ..هرچی هم درمیاریم بزوووور قسط می‌دیم از اول عروسی یه لباس درست و حسابی نخریدیم..اصلا نمی‌ذارم پیشرفت کنی بماند هرروزم پسرفت میکنیم ..وضعمون چی قرارهای بشه😥😥😥ناامید و بی انگیزه و پراسترس شده زندگیمون ..کلا شیش تا النگو داشتم مجبور شدم واسه بدهی بفروشم تا فروختم طلا گرون شد الان همش به اونم فک میکنم می‌سوزم.یعنی هیچ جای زندگی شانس نداشتیم .کیان وضعشون اینه چیکار میکنین واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه ترامپ استیضاح بشه و قضیه به نفع ایران تموم بشه 

مشکل ایران ترامپ نیست! 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
سلام گلم خوشبحالت عروسی کردی جهازتو خریدی منه بدبختو نمیگی ک جهاز نخریدم عروسی نگرفتم5ماهه عقدم همس ...

ان شالله خدا براتون جور کنه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

ما هم مثل شما طاا هامو بحاطر قسطامون فروختم خونمونو که مسکن مهر بود فروختیم نداشتیم قسط هاشو بدیم هی ازش خوردیم الان اگه بود .......واقعا امیدی نداریم برای اینده فقط نفس میکشیم

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
من که دارم با بدبختی تلاش میکنم جهیزیه بخرم

توروخدا اگه شمام مثل مابین سعی کن با کمترین بدهی زندگیتو شروع کنی هیچ کس بعد عروسی تو زندگیت نیست و ارزش نداره سخت بگیری .البته نام واقعا کمترین خرجو کردیم ولی بازم برگردم خرجامو کمتر میکنم.بدهی اول زندگی خیلی بدو خسته کنندست