2777
2789

و. فضولی.  واقعا این فضولی تو علایق و سلایق و تصمیم گیری های مردم به خصوص تو سایت بیداد میکنه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

كاش كاربر بي نام بفهمه منو خيلي ناراحت كرد يه جا پست گذاشتم  ريپلاي كرد و توهين كرد 

و يه تاپيكي در مورد بارداري بود من پست گذاشتم كتاب ريحانه بهشتي رو خوندم شما دوست داشتي بخون يه كاربر بي ادب امد انقدر توهين كرد كه شما خرافاتي هستيد الان اين كتاب ها چرت و پرته 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
اره، متاسفانه اینجا زیاد توهین میشه.

من توي يه تاپيك نظر خودمو مي گم بعد بقيه ميان ريپلاي توهين مي كنن اخه عقده و بي ادبي تا چه اندازه

ریحانه ی بهشتی، موضوعش در چ مورده؟

در مورد بارداري كه از ماه اول تا اخر چيكار كنيد چي بخوريد چه سوره ايي بخونيد بعد كاربره گفت من دكترا دارم شماها كم سن هستيد نمي فهميد 

در مورد بارداري كه از ماه اول تا اخر چيكار كنيد چي بخوريد چه سوره ايي بخونيد بعد كاربره گفت من دكترا ...

اخه چیزی که میگید قضاوت کردن نیست

استارتر میگه قضاوت ممنوع ولی این نظر گذاری هست که شما به ریحانه ی بهشتی اعتقاد داری مثلا من نوعی هیچ اعتقادی ندارم

اخه چیزی که میگید قضاوت کردن نیست استارتر میگه قضاوت ممنوع ولی این نظر گذاری هست که شما به ریحانه ی ...

نه اين نبود فقط اينقدر اين خانم ريپلاي مي كردن و ببخشيد چرت و پرت مي گفتن فقط نظرشون اين بود اكثر ني ني سايتي ها بي سوادن من دكترا دارم اين قضاوت نيست در مورد همه ؟؟؟؟؟؟؟