2777
2789

برای دعوا و مستی داماد که خب باید قبلش ادم خونواده دارو سالم رو انتخاب کنین

زلزله ام که دست خداست بد به دلتون راه ندین 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلش باشوهرم حرف زدم که مست نکنه خیلیم اسرار کردم که اگه میخای عروسیوگوفتت نکنم مست نکن اونم نکرد بقیه ام مثله زلزله وایناکه بلایای طبیعیه من کاری ازدستم برنمیاد😊😊

.                             

من قبلش باشوهرم حرف زدم که مست نکنه خیلیم اسرار کردم که اگه میخای عروسیوگوفتت نکنم مست نکن اونم نکرد ...

خوش بحالت که حرفتو گوش داد

همسر منم حرف گوش کنه ولی وقتی بره مجلس مردونه فامیلاشم همه عرق خور میترسم وسوسه بشه بقیه هم که دلشون نمی سوزه میذارن دم دستش

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
خوش بحالت که حرفتو گوش داد همسر منم حرف گوش کنه ولی وقتی بره مجلس مردونه فامیلاشم همه عرق خور میترس ...

نه اگه بهش اسرارکنی نمیخوره چون ابروی خودشم درخطره مثلن دامادو صاحب مجلس توام تهدیدش کن که اگه بفهمم خوردیو مستی عروسیو هم گوفته تومیکنم هم خودم اخممومیندازم نمیرقصم باهاتم قهرمیکنم بترسونش نمیخوره

.                             

نه اگه بهش اسرارکنی نمیخوره چون ابروی خودشم درخطره مثلن دامادو صاحب مجلس توام تهدیدش کن که اگه بفهمم ...

خدا کنه بخیر بگذره برامون دعا کن

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!