2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست

عزیزم تو عکس چیزی مشخص نیس چون هاله خیلی کمرنگه حتما بزار از موعدت بگذره حتما پر رنگ میشه.منم ۸ روز مونده موعدم بیبی زدم صبح ظاهرش منفیه ولی من خودم به زور هی اینور اونور میکنم انگار زیر t یه هاله میبینم

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه پسرم دیابت گرفته😢😢 گفتن نگه میدارم درمانش بیاد درمان میشه اگه خدا بخواد

به خاطر دیابت!؟

کاش یکی بهت میگفت که تو طب سنتی دیابت درمان داره

برو دکتر طب سنتی بهت دارو گیاهی میده بخوره خوب میشه

دکتر خیراندیش در تهران دکتر تبریزیان در قم از مشهورترین ها هستن...

دیابت جز چیزای بی اهمیت .. بند ناف نمیخواد..

برنج سیب زمینی نون بدون سبوس سم .. ببرش آفتاب کلسیم کافی بهش بده تا این عوامل تاثیر منفی نذارن بعد ببر دکتر گیاهی میگه گرمی بخوره تا سردی تنش بره .. برو الان تو نت سرچ کن درمان دیابت از نظر دکتر خیراندیش توضیح میده ولی معاینه بری پیشش قشنگ برنامه غذایی میده از روز اولش هم بهتر میشه

سعی کن چیزهای طبیعی بخورین روغن گوشت تخم مرغ خود مرغ کره رب.. همه چی رو طبیعیشو بخر ..

به خاطر دیابت!؟ کاش یکی بهت میگفت که تو طب سنتی دیابت درمان داره برو دکتر طب سنتی بهت دارو گیاهی م ...

پسرم سه سالشه تغذیه اش طوری نیست که بشه جلو شو گرفت پسرم وقتی هم گریه که.میکنه قندش افتضاح می ره بالا بچس خوب نمیشه چیزی دلش میخواد بهش ندم خیلی هم حساس شده نمیدونم دیگه گفتن ببرمش طب اسلامی قراره ببرمش انشاءالله که خوب بشه😢😢😞😞

پسرم سه سالشه تغذیه اش طوری نیست که بشه جلو شو گرفت پسرم وقتی هم گریه که.میکنه قندش افتضاح می ره بال ...

ببر طب ایرانی اسلامی

میدونی چرا

چون طب اسلامی فقط چیزایی که تو حدیث ها هست رو میده طب ایرانی مال ابوعلی سینا رو میده طب ایرانی اسلامی از هر دوش استفاده میکنه دارو میده

بهت قول میدم ببری اونجا چند وقت دیگه تاپیک میزنی پسرم خوب شد تموم شد

کدوم شهری شما