2777
2789
عنوان

خانومای اقدامی و با تجربه

88 بازدید | 17 پست

سلام دوستان..من الان دو ماهه اقدامم،سیکلامم 36روزه و منظمه،ماه قبل هم که ماه اول اقدامم بود سر موعد پریود شدم.الان 5روزه تاخیر داشتم ودو بارم بی بی زدم که منفی بوده،همیشه از ده روز قبل پری سینه هام به شدت درد میگرفت که این ماه اصلا ندارم ولی کمر درد دارم.چکاب قبل از بارداری که 5ماه پیش رفتم دکتر گفت هیچ مشکل تخمدانی ندارم ..میشه تو این مدت دچار  کیست شده باشم..برا تشخیصش کی برم سونو،قبل پریودی،وقتی پری هست یا بعدش..ببخشید طولانی شد،ممنون میشم جواب بدین

خدایا شکرت🙏🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر کمر درد دارم ولی زیر شکمم هم گاهی یه درد خفیف داره

فعلا نرو بزار بعد پريودت برو اخه واسه چي داخلي بدي چيزي نيست كه كيستم باشه يا خودش دفع ميشه يا با يه قرص خوب ميشه

فعلا نرو بزار بعد پريودت برو اخه واسه چي داخلي بدي چيزي نيست كه كيستم باشه يا خودش دفع ميشه يا با يه ...

ممنون عزیزم..آخه خیلی ناراحت بودم،۳ سال و نیمه ازدواج‌کردم هیچ مشکلی نداشتم الان که تو اقدامم کیست داشته باشم

خدایا شکرت🙏🏻😍
ممنون عزیزم..آخه خیلی ناراحت بودم،۳ سال و نیمه ازدواج‌کردم هیچ مشکلی نداشتم الان که تو اقدامم کیست د ...

اصلا به اين چيزا فكر نكن اكثر خانوما كيست دارن خودشونم نميدونن من خودم داشتم دكترم گفت بهت دارو نميدم خودش دفع ميشه من گفتم اذيتم ميكنه بده بهم ولي اصلا مهم نيست كه بخواي بهش فكر كني شايد باردار باشي   

اصلا به اين چيزا فكر نكن اكثر خانوما كيست دارن خودشونم نميدونن من خودم داشتم دكترم گفت بهت دارو نميد ...

نمیدونم.چند روزه دیگه صبر میکنم اگه خبری نشد میرم دکتر..ممنون عزیزم😘

خدایا شکرت🙏🏻😍