2777
2789
عنوان

فامیل شوهر

200 بازدید | 18 پست

از هرچی جاری خواهرشوهر مادرشوهر متنفرم به ترتیب الویت نوشتم خدا جواب کارای ناحقی که در حق من میکنن و از جاریم حمایت میکنن و.... بده الهی بحق همین اذان ظهر فقط خدا قضاوت کنه و جزا بده از من دیگه گفتن و دفاع از خودم برنمیاد همین ولاغیر

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خداروشکر که من اصلا جاری ندارم و برادرشوهرمم هنوز مجرده و باهم خیلی راحتیم.و خداییش دم مادرشوهرم گرم همه جوره هوامونو داره.

من هرروز پسرمو ساعت۱میبرم بالا میدم بهشون میام راحت ناهارمو میخورم بعدشاممو میذارم و کارامو میکنم ساعتای ۲یا۲ونیم دیگه پسرم خسته میشه میاردتش میگه بخوابونش اگه کارات تموم نشده باز بیارش بدش به من☺

زندگی زیباست........زشتی های آن تقصیر ماست......

من اومدم بگم منم حس تو رو دارم.تر تیب نفرت من

مادرشوهر جاری خواهرشوهر.جاری من سگ محلشون نمیده اونوقت همش احترام میذارن بهش.ب من حتی چاییم تعارف نمیکنن.خدا نگذره از مادرشوهرم دیشب بقدری با بیمحلیش ناراحتم کرد ک با گریه از خدا خواستم نبینمشون.متاسفانه جلو چشمم هستن کاش میتونستم کات کنم.غصه نخور همشون عوضین.بخصوص اونی ک حرص داره جاریه

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
مگه زندگی جنگ  رفت آمد نکن  ارزش اعصاب خوردی ندارن.....

خیلی کم با مادرشوهرم رفت آمد داریم

جاری اصلاً 

خوااهر شوهرم معمولی ولی بازم ترکش میخوره بهم 

من اومدم بگم منم حس تو رو دارم.تر تیب نفرت من مادرشوهر جاری خواهرشوهر.جاری من سگ محلشون نمیده اونوق ...

آره به خدا 

جاری من خیلی عوضیه 

مادرشوهرم اوایل خیلی خوب بود الان شش ماه ازین رو به اون رو شده

پس خداروشکر که من اصلا جاری ندارم و برادرشوهرمم هنوز مجرده و باهم خیلی راحتیم.و خداییش دم مادرشوهرم ...

مادرشوار منم‌ازین کارا میکنه ولی برای اون یکی نه من خوااهر

آره به خدا  جاری من خیلی عوضیه  مادرشوهرم اوایل خیلی خوب بود الان شش ماه ازین رو به اون ...

مادرشوهر منم از عید ب اینور باهام درافتاده.ب جهنم شعور خودشو نشون میده.فقط خواهشا خوبی نکن بهش این جماعت خیلی پررو شدن

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

میدونین حس تنفر ی حسی هستش و این جذب انرژی منفی 

میخواهم کاری کنم بی‌تفاوت شم ولی نمیدونم چیکار‌کنم

مادرشوهر منم از عید ب اینور باهام درافتاده.ب جهنم شعور خودشو نشون میده.فقط خواهشا خوبی نکن بهش این ج ...

آره معمولی شدم‌الان 

احترام سرجاشه چون من بی‌ادب نیستم اما محبت و چه میدونم چیکار و ال و بل تعطیله