نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 25 پست سلام دوستان گلمخواستم راجبه لکه لانه گزینی سوال کنم که به چه صورته آیا امکان داره لکه لانه گزینی مثلا چند روز باشه در حد یه قطره؟یا باید کلا یک روز باشه ممنون میشم جواب بدینچون من از دیروز لک دارم اونم در حد یک قطرس خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/06/06 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترم_شایلی عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 97 اگه بارداری بری دکتر که انشاالله مشکلی ام نباشه دخترم دنیامه،خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه و هیچکس در حسرت بچه نباشه.آمین
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 یه بی بی چک بزن تا خیالت راحت بشه دیگه یا بارداری یا نه تکلیفت مشخص میشه هفته پیش بی بی گذاشتم منفی بود خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
دخترم_شایلی عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 97 اگه بی بی چک داری الان بزن بیا خبرشو بده خوشحالمون کن دخترم دنیامه،خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه و هیچکس در حسرت بچه نباشه.آمین
دخترم_شایلی عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 97 هفته پیش بی بی گذاشتم منفی بود خب دوباره بزن شاید اون هفته نشون نداده دخترم دنیامه،خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه و هیچکس در حسرت بچه نباشه.آمین
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21503 عزیز دلم انشاالله به سلامتی قدمش هم مبارک باشه والا هفته پیش بی بی زدم منفی بود دیگه نزدم منم اول بی بی منفی شد ولی باردار بودم. الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 اگه بی بی چک داری الان بزن بیا خبرشو بده خوشحالمون کن متاسفانه سرکارم تا شب شیفتم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 منم اول بی بی منفی شد ولی باردار بودم. بعد از چند وقت بی بی مثبت شد؟؟آخه اینقد دیگه بی بی گذاشتم ومنفی بود دپرس شدم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
مامان_بابا_رادین عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1444 عزیز دلمی واقعا سخته انتظار فکر نمیکردم اینقد سخت باشه حامله شدن فکر میکردم تا دیگه جلوگیری نکنم سری ... قربونت برم مرسی مهربونم ...💕💕💕نگران نباش ان شاالله به زودی باردار میشی عزیزم🤗😍حتما برات دعا میکنم اگه قابل باشم🙏💕
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 قربونت برم مرسی مهربونم ...💕💕💕 نگران نباش ان شاالله به زودی باردار میشی عزیزم🤗😍 حتما برات دعا ... لطف میکنی عزیز دلم🙏💐🙏 خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
دخترم_شایلی عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 97 سلام بی بی چک گذاشتی؟چی شد؟ دخترم دنیامه،خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه و هیچکس در حسرت بچه نباشه.آمین
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 سلام بی بی چک گذاشتی؟چی شد؟ پریود شدم😢 خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏