2777
2789
عنوان

بارداری

175 بازدید | 25 پست

سلام دوستان گلم

خواستم راجبه لکه لانه گزینی سوال کنم که به چه صورته آیا امکان داره لکه لانه گزینی مثلا چند روز باشه در حد یه قطره؟یا باید کلا یک روز باشه 

ممنون میشم جواب بدین

چون من از دیروز لک دارم اونم در حد یک قطرس

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
آره گلم ممکنه چند روزم باشه

جدی؟؟؟؟بعد باید چه رنگی باشه؟

اعصابمو خورد کرد در حد یک قطرس کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره همین مدلی میشه من خودم حتی شک دارم آخرین بار پریود شده بودم یا نه چون کلا خونریزیم کمه ولی اون ب ...

بی بی چک هم نمیزارم اینقد تو ذوقی خوردم ۱۱روزه عقب انداختم گفتم اگه تا چند روز دیگه نشم میرم آز میدم

ولی دل دردم میگیره وول میکنه بعد اون یه قطره هم که دیدم از دیروز روی نوارم معلوم بود فقط

یعنی امکانش هست پریودم بشی ولی کم بازم باردار باشی؟؟

شما بارداری؟؟

بی بی چک هم نمیزارم اینقد تو ذوقی خوردم ۱۱روزه عقب انداختم گفتم اگه تا چند روز دیگه نشم میرم آز میدم ...

آره گلم من ماه آخر بارداریمه 

بی بی چک بزن که اگه لکه بینی داری الان بری دکتر بهت شیاف بده 

ان شاالله که بارداری توکل به خدا💕🙏

آره گلم من ماه آخر بارداریمه  بی بی چک بزن که اگه لکه بینی داری الان بری دکتر بهت شیاف بده&nbs ...

عزیز دلم انشاالله به سلامتی قدمش هم مبارک باشه

والا هفته پیش بی بی زدم منفی بود دیگه نزدم

آره گلم من ماه آخر بارداریمه  بی بی چک بزن که اگه لکه بینی داری الان بری دکتر بهت شیاف بده&nbs ...

برام دعا کن 🙏💓

عزیز دلم انشاالله به سلامتی قدمش هم مبارک باشه والا هفته پیش بی بی زدم منفی بود دیگه نزدم

سلامت باشی گلم ان شاالله خدا به زودی ی جوجو هم بزاره تو دل شما 😍😍😍💕💕💕میفهمم چقد انتظار سخته تازه من دو تا سقط هم داشتم💔😔

سلامت باشی گلم ان شاالله خدا به زودی ی جوجو هم بزاره تو دل شما 😍😍😍💕💕💕میفهمم چقد انتظار سخته تا ...

عزیز دلمی واقعا سخته انتظار فکر نمیکردم اینقد سخت باشه حامله شدن فکر میکردم تا دیگه جلوگیری نکنم سریع حامله میشم

امیدخدا نی نی نازت سالم میاد بغلت❤️❤️