2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 38 پست

اگر دختر خیلی رویایی نباشی که بخای ایراد بگیری.دو طرف ملاحضه همو میکنید.وقتی شما خیلی سخت نگیرید و بگی به داماد بگو من سخت نمی‌گیرم بهت برا جهیزیم شما.چون اگر نگی شاید فکر کنن خواستن همینه و نگن ملاحظه کردی 

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

وام ازدواج هست . بعصی قرض الحسنه ها هم در حد زیر پنج تومن وام می دن مثلا اصفهان قرض الحسنه اسلامی تو خیابون کاشانی 4 تومن داد به من با سود یه درصد 15  ماهه . همونجا جهزیه هم می فروشن قسطی ... کسی اگه نظامی باشه با حکمت کارت هم می شه 36 ماهه خرید کرد .
بانک انصار هم قبلا یه طرحی داشت که ده تومن برا جهزیه می داد فقط کارت را می داد می فرستاد فروشگاهای طرف قرارداد یعنی پول نمی داد ... کسایی که خودشون یا شوهرشون کارمند دولتن هم اغلب بهشون وام ازدواج می دن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه ختر عموی من ماهی پنج حقوق خودش هست .تازه الانم نمیخواست جهیزیه بگیره حدود 3 سال پیش عروسی کرد چهار تا وسیله خیلی حسابی وشیک گرفته بود بقیشم نگرفت مثلا از لوازم برقی فقط آبمیوه گیری و مخلوط کن داشت باگوشت چرخ کن دیگه هیچی 

هیچکسی هم نگفت چرا اینجوری ولی همش به مسافرت هستند وخوش میگذرونند

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...

من از اول همسرم گفت مدیونی برا جهیزیه به بابات اینا ایراد بگیری.ولی خودشون در حد توان کم نزاشتن خودمم برا یه سری چیزا نبودم دانشجو بودم.ولی برا همسرم ملاحضه کردم فراتر از اون چیزی که فکر کنی ولی خانوادش عین مهمون دقیقا اومدن و رفتن حتی کادو هم ندادن .ولی بعداً کلی تیکه پروندن البته منم بی جواب نزاشتن 

من از اول همسرم گفت مدیونی برا جهیزیه به بابات اینا ایراد بگیری.ولی خودشون در حد توان کم نزاشتن خودم ...

خداروشکر من همسرم هیچ توقعی نداره حتی میگه تا اون موقع خدا بهم بده همه رو خودم میدم تو هیچی نیاری ولی خب خودم استرس دارم

روز اولم مامانم اینا بهشون گفتم در حد توان میدیم اونام گفتن هیچ توقعی نداریم

خداروشکر من همسرم هیچ توقعی نداره حتی میگه تا اون موقع خدا بهم بده همه رو خودم میدم تو هیچی نیاری ول ...

پس خانواده خوبین انشاالله دیگه توکل کن به خدا.دوستان راست میگن یه جوری خدا راه میندازه که نمیدونی چجوری گذشته.خود آدم میخواد بدست مبل عوض کنه کلی پس انداز و حساب کتاب داره ولی فکر کن تو یه سال یه خونه کامل رو پدر مادر آماده میکنن‌.

پس خانواده خوبین انشاالله دیگه توکل کن به خدا.دوستان راست میگن یه جوری خدا راه میندازه که نمیدونی چج ...

درسته ممنون از این دلگرمی دوستای خوبم 

مرسی که راهنمایی کردین