2777
2789
عنوان

شوهر کم حرف

626 بازدید | 17 پست

مردیم از دست این شوهرای کم حرف

میگن ی خانومه شوهرش خیلی کم حرف بوده ی روز دیگه کفری میشه و میخواد ازش حرف بکشه 

بهش میگه داستان حضرت یوسف رو برام کامل تعریف میکنی؟

شوهرش میگه هیچی گم شده بود پیداش کردن🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅

ای خدا چقدر خندیدم😁😁😁

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم کم حرفه منم از اون بدتر،حسودیم میشه به زن و شوهرایی که اینقد با هم حرف دارن،اینو به خودشم گفتم.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

شوهرمن هم خیلی کم حرفه هم اصلاتحمل خستگی نداره وقت خوابش بگذره آدم روانی میش پیشش ازبس قیافه میگیره حالافک کن زودزودم میگه بریم مسافرت ببین چه شودسفربااین

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
وای بهتره از اینه که مث بوف کوره ساکت بشینه یه گوشه هیچی نگه

وای بوف کورررر

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

حالامایه فامیل داریم اینقدرررررررررحرف میزنه تومهمونیاهمه روروانی میکنه طرف بحثشم فقط بابامه لذت میبره بحث میکنن

شوهر منم کم حرفه منم از اون بدتر،حسودیم میشه به زن و شوهرایی که اینقد با هم حرف دارن،اینو به خودشم گ ...

من خیلی پرحرف نیستم ولی خیلی باهاش حرف میزنم خیلیییی

فقط اره نه میگه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات