2777
2789
عنوان

لباس نی نی

120 بازدید | 9 پست

سلام خواهرا میخوام برا نی نیم لباس بخرم 

میشه بگین چجوری بخرم که هم اضافه نخرم هم ضرر نکنم هم بکار بیاد همش 

مثلا دوستام میگن صفر نگیر اصلا همون 1 بگیر از اول 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

چندتا 1 بگیرم چند تا 2 بگیرم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

من دوستم تاس بچش یه دست لباس یه تیک 1 گرفته یه دست 2 یه دست 3 میگ 2 و 3 که بزرگه واز شماره 1 هم همش به کارم نیومده نصفش دست نخورده اس چون بچه تا شیش ماهگی نمیشه لباسی جز لباس نوزادی تنش کرد

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فعلا یه سر همی گرفتم روش نوشته ۰ تا ۳  اونجوری بگیر کنم لباس نوزادی اونجوری باشه

منم یدونه اونجوری گرفتم 

اما لباس تیکه اییم باید بگیریم دیگه نمیشه فقط سرهمی

صفر بگیر کم بگیر یه دست دو دست

۱ بیشتر بگیر  ولی کلا اگر تو سیسمونیت سایز ۲ و ۳ هم میذاری بیشترین حجم لباسو بچه از وقتی میخواد ک راه میفته و دست پا دار میشه ینی حدودا سایز سه  ک هی لباس می مالونه باید بشوری من خواهرم میگفت ۱ و ۲ خیلی مهم نیست زیاد باشه چون کثیف کاری نداره بجز پس دادن ولی ۳ ب بعد یه سره بشور بساب داری.

حتمااااا هم همه سایزی زیر دکمه دار بگیر هم پوشکو نگه میداره مس نده هم تو بغل و...پک و پهلو بچه نمیچاد.بچه هایی که زیر دکمه نمی پوشن همش دل و جیگرشون بیرونه.تا خود دو سال دوسال و نیم یه سره تن بچه زیر دکمه کن

اااااا مگه تیکه ای روش ۴ یا ۵ داره ؟ ممکنه یکی بچش مثلا ۴ ماهگی ۶ کیلو باشه یکی ۸ کیلو 

عزیزم شما حدودی بگیر وقتی بچت دنیا اومد اونموقع براش میخری به وقتش من میخوام چند دست تو کشوم باشه که فقط داشته باشم نگن نداره بعد که دنیا بیاد میری بهموقعش میخری 

اااااا مگه تیکه ای روش ۴ یا ۵ داره ؟ ممکنه یکی بچش مثلا ۴ ماهگی ۶ کیلو باشه یکی ۸ کیلو 

منظور از تیکه ایی سرویسیه 5 تیکه 9 تیکه تو جعبست 

من یدونه 1 میخرم یدونه 2 و 3 

چند تام تکی میخرم با شورت عینکی