2777
2789
عنوان

میخوام برم بخوابم اینو میگمو میرم

168 بازدید | 15 پست

شما خیلی خوبید وخییییلی بامزه  واقعا خیلی میخندما انقده طرز صحبتتون قشنگ و بامزس دلم نمیاد برم بخوابم هروقت میام اینجا حالم خوب میشه حداروشکر که این سایت منو باشماها اشنا کرد وگرنه خیلی تنها میشدم.ممنونم که انقدر جیگرید.😘😘😘😘😘

دیر اومدی نخواه زود برو    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووف من دیگه از خوشحالی خوابم نمیبره که .. 🤗😍

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

مااا اينيم ديگههه😎😎😎😎☺️☺️☺️☺️

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

میخوای کاری کنم خواب از سرت بپره😂😂😂

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت