2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

صبح به موقع بلند بشم برای ناهار گشنه نمونیم    

خوب میکنی خواهر وای چطوری حوصله اشپزی دلری 😁

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
میخوام خونه مامانم رو رنگ بزنم خوابم نمیبره 😭

اخی عزیزم کسی نیس کمکت کنه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
پس فردا مهمون دارم برا فردا کلی کار دارم

انشالله به همه کارات برسی عزیزم

آشپزخونه و سرویس بهداشتی و باید برق بندازم😰

اوه چرا انقدر حساسی خانومی مث مامان منی

نه همه از زیر کار فرار کردن😂

همیشه همینه برا کارای مهمذهمهذجا میزنن تو با ارامش و اروم اروم کارتو انجام بده عزیزم الکی استرس نداشته باش

سه روزه انقدر کار کردم دیگه هر چی دنبال یه چیزی میگردم که تمیزش کنم پیدا نمیکنم 

چ بهتر ی ذره استراحت کن خواهر من همش کار💝

چ بهتر ی ذره استراحت کن خواهر من همش کار💝

از دیروز استراحت کردم اما واقعا خستگی از تنم نرفته زیاد میخوابم اما همش با خستگیه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.